Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Φιλοξενία υψηλής αισθητικής


Tα 60 του χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, που αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το «Divani Caravel», που προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση όλων των τύπων δωματίων και σουιτών. Στο πλαίσιο αυτής της αναβάθμισης εντάσσεται και η δημιουργία μιας καινούργιας κατηγορίας σουιτών, των Divine Suites. Λίγο πριν από το 2019, ανακαινίστηκαν επίσης οι κοινόχρηστοι χώροι και έκανε πρεμιέρα το εστιατόριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών «JuJu Bar & Restaurant».

Το «Divani Palace Acropolis», στην καρδιά της Αθήνας, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων του και σε ολική ανακαίνιση των δωματίων και των σουιτών του. Με στόχο τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, ο Ομιλος Διβάνη προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του ξενοδοχείου «Divani Apollon Palace & Thalasso» και του εστιατορίου «Mythos by Divani», που βρίσκεται μιαν ανάσα από τη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα. Εδώ βρίσκεται το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Ευρώπη, ενώ η υψηλή αισθητική του και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσελκύουν ηγέτες κρατών και διασημότητες από όλον τον κόσμο.

Tip: Βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα spa της Ευρώπης, το «Divani Athens Spa & Thalasso Center» αποτελεί ένα καταφύγιο ευεξίας και ευζωίας, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Ο χάρτης

Divani Palace Acropolis

Παρθενώνος 19-25

Τηλ. 210/9280100


Divani Caravel

Βασ. Αλεξάνδρου 2

Τηλ. 210/7207000


Divani Apollon Palace & Spa - Apollon Suites

Αγ. Νικολάου 10 & Ιλίου

Τηλ. 210/8911100, 2107207000

Site: www.divanis.com

Facebook:


Τα Ξενοδοχεία