St. George Lycabettus

Αrt & lifestyle hotel


Eνσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle hotel αλά ελληνικά, το «St. George Lycabettus» δεν είναι μόνο ένα εμβληματικό όνομα της αθηναϊκής φιλοξενίας αλλά και ένα happening place όπου η γαστρονομία, η τέχνη, η μόδα και η ευεξία εμπνέουν διαρκώς νέα concepts. Tο νέο εντυπωσιακό ντιζάιν των δωματίων εμπνέεται από το τρίπτυχο Art - Fashion - Photography με άρωμα Ελλάδας. Γνωστό για την περιβαλλοντική του συνείδηση, το «St. George Lycabettus» διαθέτει πλέον και μία καινούργια πτέρυγα με eco-chic δωμάτια, ενώ στα δωμάτια θα βρείτε προτάσεις για μια Green Day Out στην πόλη. Το μενού της ευεξίας απογειώνει το Aegeo SPA.

Εστιατόριο-προορισμός για τους Αθηναίους, το fine dining «La Suite Lounge» στον 6ο όροφο προτείνει ελληνική αρωματική κουζίνα με την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιου και διαθέτει αξεπέραστη θέα – άλλωστε το «St. George Lycabettus» βραβεύτηκε ως το ξενοδοχείο με την καλύτερη θέα στην Ευρώπη. Εκτός από τα πετυχημένα ραντεβού, όπως το Sunday Family Brunch με σούπερ ιδέες για δημιουργική απασχόληση και το καθημερινό Happy Hour, τσεκάρετε τα νέα pizza lovers menu με γκουρμέ πίτσες, tea & chocolate lovers menu και, βέβαια, την ανανεωμένη λίστα των winter cocktails και mocktails.

Tip: Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι το ολοκαίνουριο Screening Room, ένα VIP σινεμά που διατίθεται για προβολές και events.

Ο χάρτης

Saint George Lycabettus

Κλεομένους 2

Τηλ. 210/7416000

Site: https://www.sglycabettus.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/lycabettushotel


Τα Ξενοδοχεία