Lotus Center Hotel

Comfort feeling στην καρδιά του city vibe


Aπό τα organic shops με τη ζεν ατμόσφαιρα που μας υποδέχονται δίπλα στην είσοδο του ξενοδοχείου με ξεχωριστές προτάσεις ομορφιάς αλλά και διατροφής, πάνω στην busy περαντζάδα της οδού Ερμού, ως το ντιζαϊνάτο cafe-resto «La Vista Optimista» στο roof garden, το μοντέρνο ξενοδοχείο «Lotus Center» ενσαρκώνει τέλεια τη νέα, φιλική πλευρά της πολυτέλειας στη φιλοξενία. Στον υπερυψωμένο καναπέ σε στιλ οντά, που βλέπει την Αθήνα από ψηλά, χαλαρώνουμε από το πρωί με τον καφέ μας απολαμβάνοντας μία από τις ομορφότερες βίστες της Ακρόπολης. Ακολουθώντας την comfort φιλοσοφία του ξενοδοχείου, ο χώρος του εστιατορίου είναι χαλαρός και νεανικός, με σύγχρονο eco-chic design και πολύ πράσινο.

Το έξυπνο, value for money μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Παπαζυμούρης (Cucina Caruso) περιλαμβάνει ευφάνταστα fingerfood και σπεσιαλιτέ που ανοίγουν έναν πρωτότυπο διάλογο κινέζικης και ελληνικής κουζίνας όπως τα κεφτεδάκια al Caruso. Αν θέλουμε να ζήσουμε μια πλήρη urban απόδραση, τα δωμάτια με τα αναπαυτικά στρώματα Cocomat και το ευχάριστα μίνιμαλ metropolitan ύφος είναι ιδανική βάση για να απολαύσουμε τις day & night βόλτες στην πιο ζωντανή γειτονιά της πόλης, αφού βέβαια αναζωογονηθούμε με μια θεραπεία στο massage room!

Tip: Στο Lotus organic shop θα κάνετε ιδιαίτερες αγορές (με έμφαση στα εκλεκτά τσάγια και καφέδες), ενώ το Organic Beauty & more είναι ένας παράδεισος bio ομορφιάς με καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης.

Ο χάρτης

Lotus Center Hotel

Ερμού 35

Τηλ. 2103252242

Site: www.lotushotels.gr

Facebook:


Τα Ξενοδοχεία