The Zillers

Μητροπολιτική boutique εμπειρία


Eνα κτίριο-κόσμημα στεγάζει το πολύ ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο «The Zillers» επί της Μητροπόλεως, στην καρδιά της πόλης. Η μοντέρνα boutique φιλοσοφία του ξενοδοχείου, που έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, αγκαλιάζει τόσο τη φιλοξενία όσο και τη γαστρονομία και διαχέεται σε κάθε πτυχή της εμπειρίας που προσφέρει στους επισκέπτες του. Η αρμονική συνύπαρξη του κλασικού στοιχείου με τις μοντέρνες πινελιές δημιουργεί ξεχωριστή ατμόσφαιρα στις σουίτες που μοιράζονται σε δύο ορόφους, με τις πιο προνομιούχες να χαρίζουν συναρπαστική θέα στην Ακρόπολη και στον αττικό ουρανό από τα μεγάλα παράθυρά τους.

Αυτήν τη θέα, σε ακόμη πιο πανοραμικό πλάνο, θα απολαύσετε και στο roof top εστιατόριο «The Zillers» που έγινε από την πρώτη στιγμή αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων κάθε στιγμή της ημέρας. Η εξαιρετική κουζίνα της Κωνσταντίνας Φάκλαρη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018), πιο casual το μεσημέρι και πιο επίσημη το βράδυ, συμπληρώνεται αρμονικά από τα δημιουργικά κοκτέιλ του ταλαντούχου Γιάννη Σαμαρά κα της ομάδας του, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη εδώ σε απολαυστική εμπειρία.

Tip: Το πλούσιο σερβιριζόμενο πρωινό έχει κι αυτό το άγγιγμα της ταλαντούχας σεφ, ενώ η ενημερωμένη λίστα κρασιών δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα και προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές σε ποτήρι.

Ο χάρτης

The Zillers

Μητροπόλεως 54

Τηλ. 210/3222277

Site: https://thezillersathenshotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TheZillersAthens/


Τα Ξενοδοχεία