Titania

Η μοντέρνα όψη της πολυτέλειας


Eδώ και 35 χρόνια στην καρδιά του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης, το ξενοδοχείο «Titania» γράφει τη δική του ιστορία στην αθηναϊκή φιλοξενία. Οι συνεχείς ανακαινίσεις –η πιο πρόσφατη ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο και ακόμη μία ξεκίνησε μόλις τον Νοέμβριο– μαρτυρούν τη διαρκή μέριμνα του ξενοδοχείου για την προσφορά μιας αξέχαστης εμπειρίας σε όλους τους επισκέπτες του. Ο εντυπωσιακός χώρος της υποδοχής, όπου το πεντελικό μάρμαρο κυριαρχεί και διανθίζεται με εξαιρετικά ψηφιδωτά που απεικονίζουν σκηνές από την αρχαία ελληνική ιστορία, προϊδεάζει για μια εξίσου δυνατή συνέχεια.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των σύγχρονων ταξιδιωτών και προσφέρουν όλες τις ψηφιακές ευκολίες σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τα πάντα. Με ιδιαίτερη φροντίδα είναι σχεδιασμένη και η γαστρονομική πρόταση του «Titania». Η «Brasserie» του ισογείου αποτελεί εδώ και χρόνια meeting point της πόλης, ενώ το «Olive Garden» στο μαγευτικό roof top του ξενοδοχείου συνδυάζει τις δημιουργικές ελληνικές γεύσεις του ταλαντούχου σεφ Χρήστου Τζιλήρα με ένα μοναδικό πανόραμα της πόλης και της φωτισμένης Ακρόπολης.

Tip: Ένας ολοκαίνουργιος χώρος ευεξίας βρίσκεται πλέον στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, με σύγχρονο γυμναστήριο αλλά και υπηρεσίες χαλαρωτικού και αναζωογονητικού μασάζ.

Ο χάρτης

Titania Hotel

Πανεπιστημίου 52

Τηλ. 210/3326000, 2103226221

Site: https://www.titania.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/titaniahotelathens


Τα Ξενοδοχεία