Hilton Athens

Ζωντανό σαν την πόλη και γεμάτο εμπειρίες


Family κυριακάτικα μεσημέρια στο «Βυζαντινό» με πλούσιο μπουφέ και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά. Γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής ελληνικής κουζίνας στο εμβληματικό διεθνούς φήμης εστιατόριο «Milos». Εκλεκτοί καφέδες, brunch και θαυμάσια λίστα κρασιών στο «Aethrion». Πρωτότυπα κοκτέιλ και μοντέρνες γεύσεις με πανοραμική θέα στο αθηναϊκό skyline στο «Galaxy». Χαλάρωση με μασάζ και premium θεραπείες στο «Hiltonia Spa». Και βέβαια σπέσιαλ εποχικά μενού για τις ιδιαίτερες περιστάσεις –Άγιος Βαλεντίνος calling!– που μπορείτε να τις συνδυάσετε και με διαμονή στα contemporary chic δωμάτια με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη.

Το Hilton δεν είναι, βέβαια, απλά ένα ξενοδοχείο, ούτε μόνο ένα τοπόσημο της πόλης. Είναι ένα ζωντανό κομμάτι της Αθήνας που συνομιλεί μαζί της, εμπνέεται από τις νέες τάσεις και μας εμπνέει με τη σειρά του. Πίσω από την επιβλητική πρόσοψη με τη μνημειώδη ανάγλυφη σύνθεση του Γιάννη Μόραλη, τη συναρπαστική ιστορία και την ιδιαίτερη εικαστική αξία της οποίας απολαύσαμε και στην πρόσφατη αναδρομική έκθεση του καλλιτέχνη, μας περιμένει μια έμπειρη, ζωντανή ομάδα που σχεδιάζει διαφορετικές, πάντα ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε ώρα και διάθεση.

Tip: Το Hiltonia Spa είναι το αγαπημένο meeting point των fit Αθηναίων, μια που διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και καμπίνες μασάζ, ενώ το καλοκαίρι οι trendsetters απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα ξενοδοχείου της πόλης.

Ο χάρτης

Hilton Athens

Βασ. Σοφίας 46

Τηλ. 210/7281000

Site: https://www.hiltonathens.gr/

Facebook:


Τα Ξενοδοχεία