Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Eternal Elegance


Tο όνομα που σου έρχεται πρώτο στο νου όταν σκέφτεσαι πολυτέλεια και φινέτσα στην καρδιά της πόλης, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, είναι ένας αθηναϊκός θεσμός, όχι μόνο για την εμβληματική θέση του και τη γοητευτική κομψότητα εποχής που αποπνέουν τα 320 δωμάτια με τις σύγχρονες ανέσεις και οι σουίτες με το εξατομικευμένο butler service.

Τέτοια εποχή το βάζουμε στο πρόγραμμά μας για ρομαντικό γαστρονομικό dinner στο βραβευμένο «GB Roof Garden» με την υπογραφή του executive chef Αστέριου Κουστούδη και του chef de cuisine Δημήτρη Μπούτσαλη, αλλά και για το απογευματινό τσάι-εμπειρία υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής πιάνο στο «Winter Garden». Στο επίσης βραβευμένο «Alexander’s Bar» τα κλασικά κοκτέιλ και τα premium κονιάκ είναι ο ορισμός του fine drinking, ενώ στο «Alexander’s Cigar Lounge» πρώτης ποιότητας πούρα, κονιάκ, λικέρ και εξαιρετική εξυπηρέτηση συνθέτουν μια exclusive εμπειρία.

Tip: Στο «Wine Library» μπορείς να απολαύσεις γευσιγνωσίες κρασιών, ενώ στο πολυβραβευμένο GB Spa θα βρεις μια σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του.

Ο χάρτης

Grande Bretagne

Βασ. Γεωργίου Α΄

Τηλ. 210/3330000

Site: http://www.grandebretagne.gr

Facebook: https://www.facebook.com/hotelgrandebretagne


Τα Ξενοδοχεία