Το Βραστό

Νοστιμιές στη Ρεματιά Χαλανδρίου


Hοικογενειακή ταβέρνα στη… μυρωδάτη γωνία Ρόδων και Ροδοδάφνης μετράει ήδη μισό αιώνα ζωής, από το 1965 που άνοιξε στη Ρεματιά Χαλανδρίου, μέσα στο πράσινο και στα πλατάνια.

Πλήρως ανακαινισμένη πλέον, σερβίρει φροντισμένη ελληνική κουζίνα και comfort πιάτα, όπως τα μοσχαρίσια συκωτάκια γάλακτος με σπιτικό πουρέ και το κριθαρότο με γαρίδες, στους πιστούς πελάτες που έρχονται εδώ από ολόκληρη την Αθήνα.

Η καταπράσινη αυλή με τα ψηλά δέντρα και τα όμορφα φωτιστικά λειτουργεί σαν κουκούλι που σε προστατεύει από τη βιασύνη και την τραχύτητα της πόλης. Από την παραγγελία, δεν θα λείπουν τα θαυμάσια τυροπιτάκια με τουλουμοτύρι Καρύστου και τα μαμαδίστικα κεφτεδάκια με τα έντεκα υλικά ενώ στα κυρίως, το κοτόπουλο με καπνιστό τυρί μετσοβόνε και ρύζι μπασμάτι και το χοιρινό στη γάστρα, μαριναρισμένο με φρέσκα μυρωδικά, μέλι και κρασί και σιγοψημένο για περισσότερο από τέσσερις ώρες, είναι από τα hits του μαγαζιού.

Σταθερή η παρουσία των ψητών κρεατικών στα κάρβουνα με πρωταγωνιστές τα μπιφτέκια και τη θεόρατη σταβλίσια μπριζόλα. Βαρελίσιο κρασί ή ελληνικό εμφιαλωμένο για συνοδεία και, στο τέλος, κέρασμα καρπούζι και λικέρ μαστίχα.

Ρόδων 3, Χαλάνδρι, 2106813776, www.vrasto.gr

Ο χάρτης

Ρόδων 3, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106813776

Site: www.vrasto.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια