By the Glass

Οινικές απολαύσεις open air


To εμβληματικό wine bistro φοράει τα καλοκαιρινά του και γίνεται ένα υπέροχο σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, ανεβάζοντας τη δημοτικότητά του.

Ο παλμός του χώρου χτυπάει δυνατά all day (9 π.μ. - 2 μ.μ.) και μοιράζεται σε δυο πεδία δράσης, στη ραφιναρισμένη και δροσερή στοά Ράλλη και στην υπέροχη πλατεία της Ρωσικής Εκκλησίας (μετά τις 6 μ.μ.).

Από το πρωί σερβίρει ποιοτικό καφέ, το μεσημέρι ο ανανεωμένος κατάλογος προσφέρει φρέσκες επιλογές σε σαλάτες και δημιουργικά πιάτα, που ζευγαρώνουν με αναζωογονητικά λευκά κρασιά, και το βράδυ στο επίκεντρο έρχονται οι οινικές επιλογές, που έχουν πληθύνει και φτάνουν πλέον τις διακόσιες εξήντα, και τα πιάτα ημέρας που αυτή την περίοδο φλερτάρουν με αγαπημένες summer γευστικές συνήθειες.

Εδώ δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε, αφού η ιδιοκτήτρια και οινολόγος Φωτεινή Παντζιά έχει δημιουργήσει μια wine list που τα έχει όλα: από καθημερινά δροσερά κρασιά, σπάνιες εμφιαλώσεις, ιδιαίτερες ποικιλίες, χρονολογημένες ετικέτες, παλιές χρονιές, ψαγμένους εκπροσώπους από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα μέχρι και μεγάλα Chateaux.

Για όσους είναι σε διαφορετικό mood υπάρχουν πάντα premium spirits, κρασιά χωρίς αλκοόλ, καθώς και η νέα επιτυχημένη ενότητα με τα wine cocktails. Συμβουλή: επιλέξτε ένα Ασύρτικο ντουέτο με το ψάρι ημέρας ή τα φοβερά μύδια.

Γ. Σουρή 3, στοά Ράλλη, 2103232560, Facebook: By the glass

Ο χάρτης

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα

Τηλ. 2103232560

Site: http://bytheglass.gr

Facebook: https://www.facebook.com/fotinipantzia/


Τα εστιατόρια