Athens Poseidon Hotel

Αργοσαρωνικός σε full view


Με το που ανεβαίνεις στο rooftop cocktail bar «Skybar 360o», στον 8ο όροφο του «Poseidon  Hotel» στο Παλαιό Φάληρο, νιώθεις σαν να επιβιβάστηκες σε καράβι που αρμενίζει στον ζαφειρένιο Αργοσαρωνικό σε οπτικές ρότες που φτάνουν μέχρι την Αίγινα, τη Σαλαμίνα και το λόφο της Καστέλλας και με την παραλιακή πιάτο μπροστά στα μάτια σου.

Γκράφιτι σε ύφος Καραϊβικής γύρω από την πισίνα, κάποιοι γλάροι που ξεγελάστηκαν από το γαλάζιο της και κάνουν πού και πού το πέρασμά τους, καινούργια signature κοκτέιλ, ωραία μουσική. Ένα κλικ πιο πάνω, το πριβέ ντεκ, με ξύλινες πολυθρόνες και λευκές μαξιλάρες, ανακαλεί εξωτικά vibes και το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα φτιάχνει τοπία μαγικά στην κορυφή της πόλης.

Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, το «The Place» στην οργανωμένη παραλία του «Athens Poseidon Hotel», απλώνει τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες του πάνω στο κύμα, στρώνει τραπεζάκια με μεζεδάκια και αγαπημένο ελληνικό φαγητό κάτω από την καλαμωτή της «The Tavern» και δίπλα, το «Beach Bar» προσφέρει παγωμένα ποτά, αναψυκτικά και καφέδες.

Αν και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το τρίπτυχο θάλασσα-κολύμπι-ηλιοθεραπεία, το πρωινό-υπερπαραγωγή με 80 εδέσματα στον ανακαινισμένο μπουφέ του λόμπι (7-10.30 π.μ., € 10 το άτομο) είναι σοβαρό κίνητρο για να κατέβεις εδώ από το πρωί.

Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο, 2109872000,  poseidonhotel.com.gr, Facebook: poseidonhotefaliro

Ο χάρτης

(ξεν. «Poseidon») Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο

Τηλ. 2109872000

Site: http://poseidonhotel.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/poseidonathenshotel/?ref=br_rs


Τα εστιατόρια