Backstage φωτογραφίες από τη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο "Άλσος"

Ένας θίασος πολλών αστέρων πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή υπερπαραγωγή που θα δούμε φέτος στο Θέατρο “Άλσος” στο Πεδίον του Άρεως με θετική διάθεση και άκρως σατιρικό πνεύμα.

Βίκυ Σταυροπούλου Επιθεώρηση 2023 Άλσος Γιώργος Καλφαμανώλης©

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στο Θέατρο "Άλσος” η επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Τι ζούμε, ρε;” ανοίγει το δρόμο για τη νέα υπερπαραγωγή που θα δούμε το καλοκαίρι του 2023 με φόντο το καταπράσινο Πεδίον του Άρεως από την ίδια ζηλευτή ομάδα συντελεστών. Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Στράτος Λύκος συμπρωταγωνιστούν στην εντυπωσιακή παραγωγή μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία από κοινού με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Δήμητρα Παπαδοπούλου Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Δήμητρα Παπαδοπούλου

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την φωτογράφιση του all star θιάσου που θα ανέβει στη σκηνή του "Άλσους” μας προετοιμάζουν για όσα θα δούμε φέτος πάντα με όχημα τη θετική διάθεση και την εύστοχη σάτιρα της Δήμητρας Παπαδοπούλου που στρέφεται προς την παράνοια της νεοελληνικής πραγματικότητας.  Η Μαρίζα Ρίζου βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από τις μουσικές επιλογές και τις ενορχηστρώσεις που θα επενδύσουν την παράσταση, ενώ ο Μανόλης Παντελιδάκης θα ντύσει την παράσταση με τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα κοστούμια του.

Θοδωρής Αθερίδης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Θοδωρής Αθερίδης 

Ιεροκλής Μιχαηλίδης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Πάνος Μουζουράκης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Πάνος Μουζουράκης

ΗΛΙΑΝΑ ΓΑΙΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Ηλιάνα Γαϊτάνη, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Θανάσης Αλευράς Γιάννης Τσιμιτσέλης Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Θανάσης Αλευράς & Γιάννης Τσιμιτσέλης

Λευτέρης Ελευθερίου Γιάννης Ζουγανέλης Στράτος Λύκος Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Γιώργος Καλφαμανώλης©
Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Στράτος Λύκος

Επιθεώρηση 2023 Άλσος
Θανάσης Λαϊνάς©
Backstage από την φωτογράφιση

Δείτε το βίντεο από το backstage της φωτογράφισης
 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.