Ακρόαση οργανώνει ο Σίμος Κακάλας για καλοκαιρινή φεστιβαλική παραγωγή

σιμος κακαλας

Ενώ, αναμένουμε την ανακοίνωση του καλλιτεχνικού προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, οι σκηνοθέτες και οι εταιρείες παραγωγής που έχουν συμφωνήσει να παρουσιάσουν θεατρικές παραγωγές, το καλακαίρι 2023, στους χώρους του φεστιβάλ στελεχώνουν τις ομάδες τους και ολοκληρώνουν τις διανομές. Όπως, ο Σίμος Κακάλας, ο οποίος για τις ανάγκες της παράστασης που θα σκηνοθετήσει σε παραγωγή της εταιρείας "Ίασμος Θεατρικά Δρώμενα" αναζητά άνδρες ηθοποιούς, με κινησιολογική και φωνητική ευχέρεια.
Η ανακοίνωση του γράφει: "Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, δύο φωτογραφίες και, προαιρετικά, self tape (ως επισυναπτόμενο αρχείο ή σε link που δεν λήγει, δηλαδή dropbox, YouTube κλπ, όχι με wetransfer) έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στο email iasmosakroasi@gmail.com Όσοι επιλεγούν θα κληθούν σε ακρόαση που θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ένα σπίτι φωτεινό σαν μέρα": Επανεκκίνηση για το Εθνικό Θέατρο

Ξεκινά η παράσταση πάνω στο έργο του Τόνι Κούσνερ για την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή Γιάννη Μόσχου μετά την λήξη της κατάληψης στο κτίριο Τσίλερ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/03/2023

Μαρία Πρωτόπαππα: "Οι περισσότεροι ρόλοι έχουν γραφτεί από άνδρες και αναπαράγουν σεξιστικά στερεότυπα"

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη και γενναία τοποθέτηση στο πλαίσιο της ημερίδας "Women Who Dare - Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα του Σήμερα. Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο", μίλησε για την ανισότητα στο χώρο του θεάτρου και για τα εσωτερικευμένα στερεότυπα της γενιάς της.

Μικροί και μεγάλοι γίνονται ένα στο φαντασμαγορικό "Slava's Snowshow"

Ένα μοναδικό διαδραστικό υπερθέαμα γεμάτο κλόουν, εκπλήξεις και παιχνιδιάρικη διάθεση έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς με την υπογραφή του Slava Polunin.

Η "Ανατολή" του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η παράσταση σε κείμενο της Έλλης Παπαδημητρίου που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Αρχαία Τίρυνθα έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Νέου Κόσμου με μια δυνατή υποκριτική ομάδα.

Τέλος οι ανασφάλιστες πρόβες στο θέαμα - ακρόαμα

Θεσπίζεται ρυθμιστικό πλαίσιο για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης πρόβας και την προστασία και στήριξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας και των απασχολούμενων στον πολιτισμό.

H Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει στο νεοϋορκέζικο "The Tank Theatre"

Το "The Tank" της Νέας Υόρκης υποδέχεται την Ιόλη Ανδρεάδη με δυο παραστάσεις για την Αρτό, που αγάπησε το αθηναϊκό κοινό.

"Rudolf - Άλμα προς την ελευθερία": Η ιστορία του θρύλου Ρούντολφ Νουρέγιεφ

Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράσταση που εμπνέεται από τη ζωή του κορυφαίου χορευτή του 20ου αιώνα, Ρούντολφ Νουρέγιεφ κι έρχεται στο Christmas Theatre.