"Ελλάδα fm" με τους Γιάννη Μπούτο και Τίμο Μπράταν

Aσταμάτητο γέλιο προσφέρει φέτος το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Εναλλακτική Σκηνή του, μέσα από «Βραδιές Κωμωδίας».

Γιάννης Μπούτος, Τίμο Μπράταν

Οι "Βραδιές Κωμωδίας" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, με το έργο "Ελλάδα fm" το οποίο γράφει και σκηνοθετεί ο Μάνος Τσότρας και πρωταγωνιστές, δύο νέους, με σαρωτική ενέργεια κωμικούς, τον Γιάννη Μπούτο και τον Τίμο Μπράταν. Τα σκηνικά του έργου επιμελείται η Κατερίνα Χατζή.

Γιάννης Μπούτος, Τίμο Μπράταν

Ο γνωστός, για τις ποιοτικές του μουσικές επιλογές, ραδιοφωνικός παραγωγός, Χρήστος Ματθαιουδάκης (Γιάννης Μπούτος) καταφθάνει για πρώτη φορά στον "Ελλάδα Fm".
Στο στούντιο τον περιμένει για να τον βοηθήσει ο Αλέκος Θεοχαρίδης (Τίμο Μπράταν), το παιδί για όλες τις δουλειές του σταθμού, που όνειρό του είναι να γίνει κι αυτός γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός. Η ζήλια, ένα σκοτεινό απωθημένο, οι "ανάποδοι" ακροατές, η Φουρέιρα και ο Πιτσίνιαγκας δημιουργούν μια ραδιοφωνική εκπομπή που, για πρώτη φορά στα χρονικά, δεν "ακούγεται" αλλά βλέπεται.

Προπώληση: viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Κοππέλια": Η Λυρική ανεβάζει το κλασικό μπαλέτο σε νέα χορογραφία Έντουαρντ Κλουγκ

Tο Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια νέα φιλόδοξη παραγωγή χορού που έρχεται τον Μάιο στην αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" στο ΚΠΙΣΝ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Rabbit hole": Το συναρπαστικό αμερικάνικο δράμα για τρεις τελευταίες παραστάσεις

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, συστήνοντάς μας ένα βραβευμένο σύγχρονο έργο για την απώλεια, ρίχνει αυλαία.

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.