Νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ο Χάρης Ρώμας

Χάρης Ρώμας Γιώργος Πατούλης

Ο Χάρης Ρώμας όχι μόνο δεν έκυψε ποτέ το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το πάθος του για τον Πολιτισμό, αλλά με του που ανέλαβε καθήκοντα ως Περιφερειακός Σύμβουλος – Τομεάρχης Πολιτισμού δεν σταμάτησε να προτείνει και να υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες του τμήματος πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής. Από 1η Μαρτίου ο Χάρης Ρώμας μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο στίβο της πολιτικής ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής. Από τη νέα θέση μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στην προώθηση του πολιτισμού και τη στήριξη των θεσμικών πολιτιστικών φορέων και φεστιβάλ της Αττικής. Με αφορμή τον ορισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας δήλωσε: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την τιμή που μου έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου έδειχνε πάντα. Είμαι έτοιμος να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησα εδώ και δύο χρόνια. Με πολλή δουλειά και αγάπη μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες μου θα συνεχίσω να στηρίζω τον Πολιτισμό, έχοντας πάντα ως βασική μου αρχή ότι Πολιτισμός ίσον Ελληνισμός!"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι νικητές των Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου 2024

Ποιοι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό απέσπασαν τα βραβεία, ποιοι τους επαίνους και το σκεπτικό των κριτικών επιτροπών πίσω από την απόφαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2026

"Ιβάνοφ" και "Φονιάς βάζουν τον Πειραιά στο επίκεντρο των θεατρικών επιλογών

Ο "Ιβάνοφ" και ο "Φονιάς, έγκλημα και αθώωση" έχουν ήδη μετατρέψει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σημείο αναφοράς της φετινής θεατρικής σεζόν, με αλλεπάλληλες sold out παραστάσεις.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης και η μεταμόρφωσή του σε "Φιάκα", στον πιο αξιαγάπητο απατεώνα του ελληνικού θεάτρου

Με αφορμή την ελληνική κωμωδία που έχουν ήδη χειροκροτήσει 10.000 θεατές, ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλά για τον δικό του "Φιάκα". Μια συζήτηση για το γέλιο, τη μουσική παράδοση και το καθημερινό πολιτιστικό γλέντι που στήνεται στο Από Μηχανής Θέατρο.

Οι θεατρικές πρεμιέρες του Φεβρουαρίου

Πληθωρική και ασυγκράτητη από πρεμιέρες, η φετινή σεζόν συνεχίζει δυναμικά τον Φεβρουάριο με ξένη δραματουργία, σύγχρονα ελληνικά έργα και stand-up σε πρώτες παρουσιάσεις. Αυτές είναι οι νέες γραφές, οι τολμηρές διασκευές και οι ιδιαίτερες σκηνικές αναγνώσεις που θα δούμε.

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης και το Φιλοσοφικό Θέατρο

Το νέο βιβλίο του Θεοδόση Πελεγρίνη "Το Φιλοσοφικό Θέατρο" παρουσιάζεται στο Θέατρο Μπέλλος, φωτίζοντας τη ζωντανή συνάντηση φιλοσοφίας και θεάτρου.

Θεατρική παράσταση από τον Γιώργο Αλκαίο;

Ο Γιώργος Αλκαίος σκηνοθετεί την πρωτότυπη κωμωδία-φάρσα ‘Ο Ημιυπαίθριος’, που έγραψε με τον Στράτο Αγιοστρατίτη, όπου χάος, σουρεαλισμός και κοινωνική σάτιρα μπλέκονται, στη σκηνή του Coronet.

Επίδαυρος 2026: Οι παραστάσεις που θα δούμε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Στο νέο κύκλο που ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με επικεφαλή τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, έρχονται στην Επίδαυρο μια ριζοσπαστική "Αντιγόνη" από τη Νορβηγία και βαριές εγχώριες σκηνοθετικές υπογραφές, σύγχρονες δραματουργίες και νέες προσεγγίσεις του αρχαίου δράματος.