Οι AthenShibari επιστρέφουν στο Faust για μια βραδιά

Η γνωστή ομάδα της τέχνης του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος σε μία καρναβαλικής αισθητικής περφόρμανς.

AthenShibari

Η ομάδα της AthenShibari μας προσκαλεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στο χώρο του Faust σε μια ξεχωριστή βραδιά για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της αποσεξουαλικοποιημένης τέχνης του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος.
Σε αυτή την ιδιαίτερη περφόρμανς, όπου το αποκριάτικο dress code είναι επιθυμητό, αλλά όχι υποχρεωτικό, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή ως μοντέλο στα σχοινιά η Nonya, που έχει ανοίξει στο παρελθόν βραδιές με τον χορό της στο contact improvisation. Μαζί της ο ταλαντούχος Eugene Rach. Οι πιο όμορφες και μαγικές στιγμές συμβαίνουν όταν μοιράζονται έναν κόσμο που οι δυο τους φτιάξανε. Για εκείνη το να μπλέκεται στα σχοινιά του είναι μια εμπειρία απελευθέρωσης. Το αίσθημα ασφάλειας, παράδοσης και απελευθέρωσης είναι αυτό που κάνει αυτή την εμπειρία εξωπραγματική. 
Θα δούμε επίσης τις WisDomme και Psychopsis που ασχολούνται με το Shibari ως rigger και μοντέλο αντίστοιχα. Αγαπούν όλες τις πτυχές της ιαπωνικής ερωτικής τέχνης των σχοινιών, αλλά κυρίως, το να ανακαλύπτουν νέες κινήσεις και σχήματα με το ανθρώπινο σώμα, ως μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. 
Το ίδιο βράδυ, μαζί με τα κορίτσια της ομάδας, ένα αγαπημένο ζευγάρι που ξέρει να μας ταξιδεύει με την τέχνη του shibari, οι There_Where_No_Bounds και RedDaria, δημιουργούν ένα θέαμα πρωτοφανές στον χώρο των σχοινιών, βασισμένο στον πόνο και τον ερωτισμό. Το σώμα της είναι μοναδικό μέσα στα σχοινιά και της αρέσει να εξερευνά τα όρια των ικανοτήτων και του πόνου.

Κρατήσεις στο www.athenshibari.gr/eshop.

Περισσότερες πληροφορίες

AthenShibari performance

  • Performance
  • Διάρκεια: 80 '

Η ομάδα της AthenShibari έρχεται για να μας μυήσει στην τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος shibari. Συμμετέχουν: Bound_To_Chaos & Nonya, there_no_bounds & Chester.

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.