Οι AthenShibari επιστρέφουν στο Faust για μια βραδιά

Η γνωστή ομάδα της τέχνης του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος σε μία καρναβαλικής αισθητικής περφόρμανς.

AthenShibari

Η ομάδα της AthenShibari μας προσκαλεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στο χώρο του Faust σε μια ξεχωριστή βραδιά για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της αποσεξουαλικοποιημένης τέχνης του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος.
Σε αυτή την ιδιαίτερη περφόρμανς, όπου το αποκριάτικο dress code είναι επιθυμητό, αλλά όχι υποχρεωτικό, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή ως μοντέλο στα σχοινιά η Nonya, που έχει ανοίξει στο παρελθόν βραδιές με τον χορό της στο contact improvisation. Μαζί της ο ταλαντούχος Eugene Rach. Οι πιο όμορφες και μαγικές στιγμές συμβαίνουν όταν μοιράζονται έναν κόσμο που οι δυο τους φτιάξανε. Για εκείνη το να μπλέκεται στα σχοινιά του είναι μια εμπειρία απελευθέρωσης. Το αίσθημα ασφάλειας, παράδοσης και απελευθέρωσης είναι αυτό που κάνει αυτή την εμπειρία εξωπραγματική. 
Θα δούμε επίσης τις WisDomme και Psychopsis που ασχολούνται με το Shibari ως rigger και μοντέλο αντίστοιχα. Αγαπούν όλες τις πτυχές της ιαπωνικής ερωτικής τέχνης των σχοινιών, αλλά κυρίως, το να ανακαλύπτουν νέες κινήσεις και σχήματα με το ανθρώπινο σώμα, ως μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. 
Το ίδιο βράδυ, μαζί με τα κορίτσια της ομάδας, ένα αγαπημένο ζευγάρι που ξέρει να μας ταξιδεύει με την τέχνη του shibari, οι There_Where_No_Bounds και RedDaria, δημιουργούν ένα θέαμα πρωτοφανές στον χώρο των σχοινιών, βασισμένο στον πόνο και τον ερωτισμό. Το σώμα της είναι μοναδικό μέσα στα σχοινιά και της αρέσει να εξερευνά τα όρια των ικανοτήτων και του πόνου.

Κρατήσεις στο www.athenshibari.gr/eshop.

Περισσότερες πληροφορίες

AthenShibari performance

  • Performance
  • Διάρκεια: 80 '

Η ομάδα της AthenShibari έρχεται για να μας μυήσει στην τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος shibari. Συμμετέχουν: Bound_To_Chaos & Nonya, there_no_bounds & Chester.

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Ανδρέας Πασπάτης είναι "Σόλο" στην τοποθεσία Άβατον

Αφού μας εξήγησε πώς είναι να μένεις μόνος στο "Διαβάστηκε", ο τίτλος "Σόλο" ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/02/2023

Δύο θιασαρχίνες σε νέες παραστάσεις

Η Μαίρη Ραζή στο θέατρο Πρόβα και η Μαίρη Ιγγλέση στο θέατρο "Ελεύθερη έκφραση"

Ρεπορτάζ: Γόνιμο ή άγονο το περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα 85 για τους απόφοιτους δραματικών σπουδών;

Την ώρα που οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών είναι σε εξέλιξη, η κυβέρνηση κάνει τους δικούς της χειρισμούς για να λύσει ή να εξομαλύνει την κατάσταση γύρω από το Προεδρικό Διατάγμα 85/2022, το οποίο αναγνωρίζει στους αποφοίτους δραματικών σχολών προσόντα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι εύκολο να υπάρξει λύση και μάλιστα οριστική;

"Ποιος κρατάει το φανάρι": Πρωτότυπη θεατρική ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Ανακαλύπτουμε ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο και την ιστορία του με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

"Axis Mundi - Το τελευταίο δέντρο": Το πρώτο οικολογικό μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας

Μία περφόρμανς για τις ολέθριες συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας και της από-ιεροποίησης της φύσης.

O Γιάννης Χουβαρδάς λύνει την "Παρεξήγηση"

Την "Παρεξήγηση" σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης και, υπό τους ήχους της μουσικής που ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής ο Blaine L. Reininger, δίνει στην απίθανη ιστορία του Αλμπέρ Καμί μια μυστηριώδη, σχεδόν μεταφυσική χροιά. Η Μαριάννα Κάλμπαρη μετέφρασε το έργο και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από ένα πολλά υποσχόμενο καστ.

"O Υπέροχος Γκάτσμπι" συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο

Η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος-σταθμού για την αμερικανική λογοτεχνία παίρνει παράταση στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα.