Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

Το juggling συναντά τον σύγχρονο χορό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Gandini Juggling

Με την καλλιτεχνική συνεργασία του χορογράφου και καλλιτεχνικού διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνου Ρήγου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από την παράδοσή του στην ελληνική Πολιτεία ως δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Μια από τις εκδηλώσεις που αξίζει να δείτε μαζί με τα παιδιά στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος είναι το "4x4: Ephemeral Architectures" και το "Suspended Opus 69" στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, ώρα 8.30 μ.μ. Οι τέσσερις ζογκλέρ και οι τέσσερις χορεύτριες των Gandini Juggling -μετά την μεγάλη επιτυχία του Smashed που παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τον Μάρτιο του 2019- επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ για δύο υβριδικές παραστάσεις  τσίρκου και σύγχρονου χορού. Η ζογκλερική επιδεξιότητα, η χορογραφική ακρίβεια και ένα καθηλωτικό soundtrack "συνδυάζονται αριστοτεχνικά σε μία πολυδιάστατη παράσταση - διάλογο ανάμεσα σε δυο συναρπαστικές μορφές τέχνης που συναντώνται επί σκηνής με την επιστήμη των μαθηματικών και την ομορφιά των αρχιτεκτονικών μοτίβων".

Η ομάδα Gandini Juggling δημιουργήθηκε το 1992 από τον διάσημο ζογκλέρ Sean Gandini και την πρωταθλήτρια της γυμναστικής Kati Ylä-Hokkala και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει περισσότερες από 5.000 παραστάσεις σε 50 χώρες. Οι τιμές εισιτηρίων είναι € 20, 15, 10 και η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Ticket Services ή τηλεφωνικά στο 210 7234567. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε σ’ αυτήν την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο μύθος της Μάρθα Γκράχαμ συναντά τους ελληνικούς μύθους στο ACS

Στο Θέατρο ACS (American Community Schools of Athens) θα δούμε το δρώμενο "Οι Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι μέσα από τα μάτια της Μάρθα Γκράχαμ", μία ιδιαίτερη παρουσίαση που συνδυάζει την Κλασική Φιλολογία με τον Σύγχρονο Χορό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2022

Τρεις λόγοι για να δούμε τις "Νότιες θάλασσες ή άλλες ιστορίες"

Η χορογράφος Μαριάννα Καβαλλιεράτου μας δίνει τρεις λόγους για να δούμε τη νέα της παράσταση με τίτλο "South seas or other stories"/ ‘Νότιες θάλασσες ή άλλες ιστορίες’" στο Σύγχρονο Θέατρο.

Μάρθα Πασακοπούλου & Άρης Παπαδόπουλος: "Μας γοήτευσε το "άγνωστο" ως στάδιο μιας τελετουργίας και το πόσο "μόδα" έχει γίνει αυτή η λέξη"

Οι δύο χορευτές και συνδημιουργοί της ομάδας arisandmartha δίνουν συνέντευξη με αφορμή τη νέα τους δουλειά "ALL THAT MATTER or notes on performing friendship", που παρουσιάζεται ξανά από τις 20 έως 22 Μαΐου στο Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ.

"Οpen Call" της "Artworks" για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

H "Artworks" προσκαλεί νέους Έλληνες καλλιτέχνες και επιμελητές εκθέσεων να υποβάλουν την αίτησή τους στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού 2022 από την Κανγκ Σου-τζιν

Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε η χορεύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Μπαλέτου της Κορέας, Κανγκ Σου-τζιν, που επέλεξε το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου, για να μοιραστεί το δικό της μήνυμα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού 2022.

Γροθιά στο στομάχι ρίχνει το "Γεύμα" της Λείας Βιτάλη για δύο τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής"

Μια ομάδα νέων ηθοποιών πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου, στο βραβευμένο έργο που μιλά για την έμφυλη βία με φόντο ένα γιορτινό τραπέζι.