Επιστρέφει στη σκηνή η κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του"

Μετά την απώλεια του Πάνου Νάτση, η παραγωγή και οι συντελεστές της παράστασης ανακοινώνουν τη συνέχιση της από τις 10 Φεβρουαρίου.

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του

Η επιτυχημένη παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του" του Γιώργου Καπουτζίδη συνεχίζεται και πάλι από 10 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ήβη στη μνήμη του ηθοποιού Πάνου Νάτση, μετά από ομόφωνη απόφαση της παραγωγής και των συντελεστών: "Πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία του αγαπημένου μας Πάνου, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο επιστήθιος φίλος του, Ευθύμης Γεωργόπουλος". Η επανέναρξη των παραστάσεων έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ μία από τις προηγούμενες ημέρες θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης για την πρόωρη απώλεια του νεαρού ηθοποιού.

Στη σκηνή του Ήβη μαζί με τον Ευθύμη Γεωργόπουλο ανεβαίνουν οι Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννης Κουκουράκης, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Αποστόλης Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα στο πρώτο θεατρικό εγχείρημα που υπέγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία, στο οποίο παράλληλες ιστορίες έρωτα και χωρισμού μας διασκεδάζουν αλλά και μας προβληματίζουν.

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του

Τα βασικά εργαλεία της κωμωδίας επιστρατεύονται εδώ από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη για να αναδείξουν τα μηνύματα και τα ερωτήματα του έργου που το δίχως άλλο μας απασχολούν όλους: Υπάρχει το άλλο μας μισό; Είμαστε αρκετά ώριμοι για σχέση; Κατάλληλοι ή ακατάλληλοι για να ζήσουμε με κάποιον; Πώς έχουν επιδράσει στις ερωτικές σχέσεις τα social media; Πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η ελληνική κοινωνία; Απιστίες, ανατροπές αλλά και απαντήσεις συνθέτουν αυτήν την αστεία, γλυκιά αλλά και συνάμα πικρή ιστορία που οδηγεί τους ήρωες της να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια μέχρι να ειπωθεί και η τελευταία λέξη.

Προπώληση μέσω viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Ο Γ. Καπουτζίδης μας αναλύει, μας ψυχαναλύει και μας διασκεδάζει, επιστρατεύοντας το χιούμορ, σε αυτό το πρώτο θεατρικό έργο του με θέμα τον έρωτα.

Ήβη

Σαρρή 27

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Δυνατό το ξεκίνημα της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού με την "Τοπογραφία θανάτου ή Ας μην ξεχάσουμε"

Χαρά, λύπη, θυμό, ελπίδα…όλα όσα νιώσαμε στην περιπατητική παράσταση "Τοπογραφία θανάτου ή Ας μην ξεχάσουμε" της Μπρικένα Γκίστο, ωραίο δείγμα παράστασης-ντοκουμέντο, που αναψηλαφεί πληγές της πόλης με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
27/11/2022

Φίλιππος Σοφιανός: "Χρήσιμο είναι το θέατρο που μπαίνεις μέσα και δεν βγαίνεις ήσυχος"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης με σημαντική καριέρα στο χώρο του θεάτρου του σινεμά και της τηλεόρασης επιζητά ένα χρήσιμο θέατρο που δεν στοχεύει στη διασκέδαση, αλλά στην ψυχαγωγία και με αφορμή την "Ολεάννα" του Ντέιβιντ Μάμετ που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Άνεσις, μιλά στο "α" για το αριστοτεχνικά γραμμένο έργο που αγγίζει το επίκαιρο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της έλλειψης επικοινωνίας.

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.