Έρχονται κι άλλα θεατρικά streaming

Οι θεατρόφιλοι συντονίζονται μέσα από το διαδίκτυο. Δείτε ποιες παραστάσεις προστίθενται στη λίστα των online streaming και ποιες συνεχίζουν.

Έρχονται κι άλλα θεατρικά streaming

«Το δικό μας σινεμά», το μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, που ανέβηκε στο Άλσος το καλοκαίρι του 2019, θα παιχτεί σε οnline streaming, στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Ένας all star θίασος: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κόκλας, Κατερίνα Λέχου, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Κωνσταντίνου κ.ά., ζωντανεύει την άνοδο αλλά και την πτώση του ελληνικού κινηματογράφου, σε μια υπερπαραγωγή με τη συμμετοχή 24μελούς μπαλέτο και ορχήστρας. Αγοράστε εισιτήρια εδώ

«Οι Γυναίκες του Παπαδιαμάντη», η σκηνική σύνθεση του Πέτρου Ζούλια σκιαγραφεί τα πορτρέτα ηλικιωμένων και νεαρών γυναικών, ηρωίδων από τα διηγήματα του Παπαδιαμάντη. Κοινός τους στόχος η επιβίωση κόντρα στις απώλειες και τις δυσκολίες της ζωής. Με θέρμη δέχτηκε το κοινό την παράσταση που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Χώρα, το 2018, και χειροκρότησε τις ωραίες πρωταγωνίστριες: Νένα Μεντή, Έρση Μαλικένζου, Ευγενία Δημητροπούλου, Χριστιάννα Μαντζουράνη, Μαριάννα Τουντασάκη, Έφη Σακελλαρίου. Online streaming στις 23 και 24 Ιανουαρίου. Αγοράστε εισιτήρια εδώ

Το μελλοντολογικό έργο «Το 3%» της Βίλης Σωτηροπούλου μας διακτινίζει στο 2040. Η «ανελεύθερη» Ξένια, σε ένα σπίτι-φυλακή, παρακολουθείται από κάμερες και συνδέεται με τη μετανάστρια Μελίνα ζωντανά μέσω Skype. Τη σκηνοθεσία της παράστασης που παίχτηκε το 2016 στον Ελισσό έκαναν οι Ροζαμάλια Κυρίου, Βασίλης Παπαδημητρίου και Βίλη Σωτηροπούλου. Τη σκηνοθεσία της παράστασης για την κινηματογράφηση την επιμελήθηκε η Βίλη Σωτηροπούλου. Θα παιχτεί σε online streaming στις 22 με 24 Ιανουαρίου. Αγοράστε εισιτήρια εδώ

Οι παραστάσεις που συνεχίζουν διαδικτυακά

Έρχονται κι άλλα θεατρικά streaming - εικόνα 1
«Με τη σιωπή»

Έσπασε τα ταμεία το «Τρίτο στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με πρωταγωνιστές τους Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Κίτσου, Κώστα Ανταλόπουλο, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Δημήτρη Καραβιώτη, Σύρμω Κεκέ, Τάσο Λέκκα, Ορνέλα Λούτη, Γιώργο Μακρή, Δημήτρη Μανδρινό, Στάθη Μαντζώρο, Καλλιρρόη Μυριαγκού κ.ά. και συνεχίζει ακάθεκτο. Δείτε την παράσταση στις 15 με 17 Ιανουαρίου. Αγοράστε εισιτήρια εδώ

Το «Με τη σιωπή» του Αλεχάντρο Κασόνα σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραγέωργου με πρωταγωνιστές τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Κώστα Αρζόγλου, Χρήστο Βασιλόπουλο, Υρώ Λούπη, Άννα Μονογιού, Ειρήνη Ράπτη, Υβόνη Τζάφα, Προμηθέα Αλειφόπουλο και Σταύρο Μοίρα θα παιχτεί μέσω worldwide online streaming στις 16 και 17 Ιανουαρίου. Αγοράστε εισιτήρια εδώ

Τις ίδιες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε σε online streaming και την «Απολυμένη» του Αντώνη Τσιπιανίτη με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου και σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη, αγοράζοντας εισιτήρια εδώ

Έρχονται κι άλλα θεατρικά streaming - εικόνα 2
«Αμερικάνος»

Από τους ανδρικούς μονολόγους συνεχίσει ο Τάσος Ιορδανίδης με τον σπαρακτικό μονόλογο-καταγγελία στον πόλεμο και τη βία «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» του Ντάλτον Τράμπο σε σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα (οnline προβολές έως 31/01/21 με αγορά εισιτήρια εδώ) και ο Θανάσης Σαράντος με τον «Αμερικάνος» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (on demand στις 16/1 - 10/2 με αγορά εισιτήρια εδώ)

Έρχονται κι άλλα θεατρικά streaming - εικόνα 3
«Δες Το Θετικό»

Τρεις αγαπημένοι stand up comedian συνεχίζουν δυναμικά online, ο Λάμπρος Φισφής με το «Δες Το Θετικό» (15 - 24 Ιανουαρίου με αγορά εισιτήρια εδώ), ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με το «Κακός Παράδεισος» (on demand εδώ) και η Κατερίνα Βρανά με το «Καλή βραχροχρονιά» (16 και 17 Ιανουαρίου με αγορά εισιτήρια από εδώ)

Το γέλιο βγαίνει αβίαστα στη «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τις Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου (θα προβληθεί 23 και 24 Ιανουαρίου με αγορά εισιτηρίων από εδώ) και στη «Η ζωή μετά» τη θεατρική διασκευή των έργων του Αρκά «Ισοβίτης» και «Χαμηλές πτήσεις» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγορά με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Γιαννόπουλο, Θανάση Βισκαδουράκη, Παντελή Καναράκη, Πτέρο Μπουσουλόπουλο, Χρήστο Τριπόδη, Δημήτρη Αγορά (προβάλλεται όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου, στις 16 -17, 23-24, 30-31, με προαγορά εισιτηρίων από εδώ)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
18/04/2024

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.

Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Updated | "Κήτος": Ο ανέκδοτος μονόλογος του Βαγγέλη Ρωμνιού στο Θέατρο Τέχνης

Ο Ευάγγελος Βογιατζής φέρνει στη σκηνή και ερμηνεύει τον μονόλογο του συγγραφέα του "Χαρτοπόλεμου", που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και κίνηση Φωκά Ευαγγελινού.

Στο "Underground" ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται έναν μαυραγορίτη που είναι "πρωτεργάτης, επαναστάτης, σύμβολο"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού όπου πρωταγωνιστεί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο ταλαντούχος ηθοποιός που... "μισήσαμε" πέρσι στο Maestro μιλά στο "α" για τα Βαλκάνια, τον Κουστουρίτσα και την Ελλάδα του σήμερα.

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.