Γιορτές με το Christmas Theatre

Το Christmas Theater, το πρώτο θεματικό εορταστικό θέατρο της Αθήνας διατηρεί ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό εξασφαλίζοντας την online θέαση παραστάσεων από το εξωτερικό

Γιορτές με το Christmas Theatre

Στην εμβληματική χορογραφία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ μπορείτε να δείτε την «Ωραία κοιμωμένη» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι από τη Σκάλα του Μιλάνο, σε μια γιορτινή on line streaming παράσταση, στις 25-17 Δεκεμβρίου. Το Christmas Theater, το πρώτο θεματικό εορταστικό θέατρο της Αθήνας μας χαρίζει αυτή τη δυνατότητα προτείνοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο μεταδόσεων. Όσοι θέλετε να δείτε την «Ωραία Κοιμωμένη», μια παράσταση διάρκειας 180 λεπτών, με σολίστ τους λαμπερούς Πολίνα Σεμιόνοβα (Πριγκίπισσα Αουρόρα- Αυγή και Τιμοφέι Αντριγιασένκο (Πρίγκιπας Ντεζιρέ) εξασφαλίστε εισιτήρια (€ 15) εδώ. Πρόγραμμα μεταδόσεων: 25/12 ώρα 8 μ.μ.μ 26/12 ώρα 4 μ.μ., 26/12 ώρα 8 μ.μ., 27/12 ώρα 4 μ.μ., 28/12 ώρα 8 μ.μ. Πληροφορίες: 2117701700, www.christmastheater.gr

Γιορτές με το Christmas Theatre - εικόνα 1
«Οι αδελφοί Καρμαμάζοφ»

Μια ακόμα παράσταση που μας προτείνει το Christmas Theatre να δούμε είναι «Οι αδελφοί Καρμαμάζοφ» σε χορογραφία του Μπόρις Έιφμαν, στις 4-6 Ιανουαρίου. Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφκι. Για τον χορογράφο, αστέρα της μετασοβιετικής χορογραφίας και αποστάτης του ρωσικού αυστηρού ακαδημαϊσμού, Μπόρις Έιφμαν, το συγκεκριμένο έργο «αποτελεί την μεγαλύτερη πνευματική διαθήκη του κορυφαίου συγγραφέα της Ρωσίας», κι έχε βάλει όλη του την τέχνη στην παράσταση που ετοίμασε με το υπέροχο μπαλέτο του. Μια γεύση από το ύφος και τον τρόπο δουλειάς του Έιφμαν πήραμε το 2009 στο Μέγαρο Μουσικής με την «Κόκκινη Ζιζέλ» (2009) και με τον «Rodin» (2013). Εξασφαλίστε εισιτήρια (€ 15) εδώ. Πρόγραμμα μεταδόσεων: 4/1, ώρα 8 μ.μ., 5/1, ώρα 8 μ.μ., 6/1, ώρα 4 μ.μ. και 8 μ.μ. Πληροφορίες: 2117701700, www.christmastheater.gr

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία παρακολούθησης των παραστάσεων

1. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)
2. Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας (10ψήφιος αριθμός, πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου, κάτω από το γραμμωτό κωδικό barcode)
3. Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας που έχετε επιλέξει: (Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 4 ώρες μετά. Έπειτα, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο).
4. Παρακολουθείτε την παράσταση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.