Προσθήκη παραστάσεων για τη «Λίμνη των κύκνων» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι προπωλήσεις της παράστασης του Russian Ballet Theater, που έρχεται στην Αθήνα τον Οκτώβριο, με τους διοργανωτές να προσθέτουν έξτρα παραστάσεις.

Προσθήκη παραστάσεων για τη «Λίμνη των κύκνων» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για τη «Λίμνη των κύκνων» που παρουσιάζει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από 9-20 Οκτωβρίου το Russian Ballet Theater, οδήγησε τους διοργανωτές να προσθέσουν 4 έξτρα παραστάσεις στην επίσκεψη του μπαλέτου από τη Μόσχα. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα κλασικού χορού της Ρωσίας, το οποίο λίγο πριν ολοκληρώσει 20 χρόνια από την ίδρυση του έρχεται και πάλι στη χώρα μας για να παρουσιάσει το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών. Το Δεκέμβρη του 2016 το Russian Ballet Theater είχε παρουσιάσει με τεράστια επιτυχία τον «Καρυοθραύστη» στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και αμέσως μετά ακολούθησαν «Η ωραία κοιμωμένη» και «Η Σταχτοπούτα».

Προσθήκη παραστάσεων για τη «Λίμνη των κύκνων» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - εικόνα 1

Το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι «Λίμνη των κύκνων» αποτελεί πάντα υπέρτατη πρόκληση για τους χορευτές λόγω της δεξιοτεχνίας και του λυρισμού που απαιτείται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία του. Η μεγάλη συναισθηματική του δύναμη όμως είναι αυτή που διαχρονικά συνεπαίρνει και μαγεύει το κοινό, σε συνδυασμό βέβαια με τη συγκινητική ιστορία αγάπης της πριγκίπισσας Οντέτ και του Ζίγκφριντ που μάχεται σθεναρά ενάντια στο κακό. Βασισμένη στην χορογραφία των Μάριους Πετιπά και Λεβ Ιβάνοφ, η βραβευμένη χορογράφος Ναντίζντα Καλίνινα αφήνει την προσωπική της σφραγίδα στη «Λίμνη των κύκνων», δημιουργώντας μια παράσταση που υπόσχεται να εξεπλήξει το κοινό.

Προσθήκη παραστάσεων για τη «Λίμνη των κύκνων» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - εικόνα 2

Προστίθενται 4 έξτρα παραστάσεις την Πέμπτη 10, τη Δευτέρα 14, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.

i«Λίμνη των κύκνων» | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά | 9-20 Οκτωβρίου | Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Λίμνη των κύκνων

  • Μπαλέτο
  • Διάρκεια: 120 '

Η συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού συνδυάζει τη μαγεία, την τραγικότητα, το ρομαντισμό και την αγάπη.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.