Το Από Μηχανής Θέατρο ανακοινώνει ακρόαση για το «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα»

Πιραντέλλο ετοιμάζει για τη νέα σεζόν 2019-2020 στη σκηνή του θεάτρου της οδού Ακαδήμου ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης Πάνος Λουκαΐδης.

Το Από Μηχανής Θέατρο ανακοινώνει ακρόαση για το «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα»

Το Από Μηχανής Θέατρο ανακοινώνει ακρόαση για το ανέβασμα του πιραντελικού έργου «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα», που θα δούμε τη νέα χειμερινή σεζόν 2019-2020 ως μέρος του ρεπερτορίου του, σε σκηνοθεσία του Κύπριου ηθοποιού και σκηνοθέτη Πάνου Λουκαΐδη. Πιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της παράστασης το Από Μηχανής αναζητά επαγγελματίες ηθοποιούς, γυναίκες και άνδρες, ηλικίας 22-50 ετών, με ευχέρεια στο τραγούδι και την κίνηση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) μέχρι και την Κυριακή 5/5/2019 ηλεκτρονικά στο apomixanis.theatro@gmail.com με την ένδειξη «PROSOPA- ΑΚΡΟΑΣΗ». Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα, οι οποίοι θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι και την Τετάρτη 8/5/2019. Η πρώτη φάση της ακρόασης θα πραγματοποιηθεί 10 και 11 Μαΐου και η δεύτερη φάση στις 16 Μαΐου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι θα συμμετέχουν στην πρώτη φάση της ακρόασης θα κληθούν να αυτοσχεδιάσουν υποκριτικά πάνω σε ένα κείμενο που θα τους δοθεί, να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους, ενώ αν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, προτείνεται να το φέρουν.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Πρώτες φωτογραφίες από το "Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα" του Βασίλη Μπισμπίκη στη Στέγη

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη μεταγραφή του μυθιστορήματος του Ντοστογιέφσκι στην Αθήνα του 2023 που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Θοδωρή Σκυφτούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/03/2023

Η Νέα Μεντή "Κοντέσσα Βαλέραινα" την σεζόν 2023-24

Το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας" θα σκηνοθετήσει του χρόνου ο Πέτρος Ζούλιας με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο στο "Θέατρον" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Όλα όσα θα δούμε μέχρι και την άνοιξη του 2024

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την περίοδο Απριλίου 2023– Μαΐου 2024, με τις παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στην Κεντρική Σκηνή και τη Σκηνή Ωμέγα, καθώς και το πρόγραμμα του διακαλλιτεχνικού φεστιβάλ ΠΕΙΡΑΙAΣ ARTPORT III, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2023.

To "Ιράκ - 9 τόποι επιθυμίας" είναι ένας ύμνος στην γυναίκα

Ένα έργο που δίνει φωνή στις γυναίκες της Μέσης Ανατολής και τον αγώνα τους για επιβίωση στην εμπόλεμη ζώνη παίζεται στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

Η διαχρονικά επίκαιρη "Ραχήλ" του Γρηγόριου Ξενόπουλου

Ένα από τα κορυφαία έργα του συγγραφέα που μιλά για την ξενοφοβία και τις διακρίσεις παίζεται στο θέατρο Αλκμήνη.

Τελευταίες παραστάσεις για το "Ο καθένας πεθαίνει μόνος του"

Το έργο που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χανς Φάλαντα ολοκληρώνει τον κύκλο παραστάσεών του στο Studio Μαυρομιχάλη.