«Ο Ντάννυ και η απέραντη μπλε θάλασσα» στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

Μια υπέροχη ιστορία για τη μοναξιά και την ελπίδα της αγάπης είναι το έργο  «Ο Ντάννυ και η απέραντη μπλε θάλασσα» του Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ που κάνει πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 15/3.

«Ο Ντάννυ και η απέραντη μπλε θάλασσα» στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

Μία γυναίκα και ένας άνδρας που ακροβατούν ανάμεσα στο νόημα και τα όρια στη ζωή συναντιούνται τυχαία σε ένα μπαρ. Η επιθετικότητά τους μαλακώνει καθώς τα συναισθήματα αγριεύουν και καταλήγει σε έναν χορό άγριο, ερωτικό αλλά γεμάτο πληγές. Η ενοχή , οι γονείς , ο έρωτας, η αγάπη καθορίζουν τη ζωή των δυο ηρώων του Σάνλεϊ «σε μια ιστορία με τραύματα που υπάρχουν σε όλους μας, ζωντανά ή απλώς κάπου καλά θαμμένα». Ο Δημοσθένης Φίλιππας σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με παρτενέρ τη Δήμητρα Λημνιού. Δίνουν θεατρική υπόσταση στους χαρακτήρες των δύο προβληματικών, φοβικών, επιθετικών και αυτοκαταστροφικών νέων, που καλούνται να αλλάξουν το πεπρωμένο ξορκίζοντας ο ένας τα ψυχικά τραύματα του άλλου…

Όπως μας λένε οι συντελεστές, το «αγάπησέ με για να αγαπήσω τον εαυτό μου» ίσως είναι η κραυγή που ακούμε διαρκώς στο έργο του βραβευμένου με Πούλιτζερ (βραβείο Pulitzer , “ Doubt” ) συγγραφέα Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ «Ο Ντάννυ και η απέραντη μπλε θάλασσα». Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Μυρτώς Κοσμοπούλου και η μουσική επιμέλεια του Στέλιου Κοτσόβολου.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα απόψε, Τρίτη 15/3 στο θέατρο Οδού Κεφαλληνίας - Β΄ Σκηνή.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Ντάννυ και η απέραντη μπλε θάλασσα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 80 '

Η τυχαία συνάντηση δυο νέων σε ένα παρακμιακό μπαρ τους τρέφει την ελπίδα της αγάπης και την προσμονή για μια νέα ζωή

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.