«Δαμάζοντας τα κύματα» με 5 €

Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου μπορείτε να δείτε με γενική είσοδο 5€ στο Νέο Rex του Εθνικού θεάτρου μια από τις πιο ριζοσπαστικές παραστάσεις της σεζόν. Το ρίσκο αξίζει εκατό τοις εκατό!

«Δαμάζοντας τα κύματα» με 5 €

Η εντυπωσιακή είσοδος με την ατελείωτη μπάρα ποτάδικου-αναφορά στον προηγούμενο βίο του θεάτρου ως μπουζουκερί. Οι σκάλες με τα αποσπασματα θεατρικού λόγου. Η τεράστια θεατρική αίθουσα με τους επιβλητικούς εξώστες και τα θεωρεία. Η περίφημη οροφογραφία "Εργάτες στο πηγάδι"... Ναι, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα δείτε σε συνδυασμό με την ανατρεπτική και ακατάλληλη για ανηλίκους εκδοχή της Ρούλας Πατεράκη στο έργο του Λαρς Φον Τρίερ (περισσότερα γι' αυτήν διαβάστε στην κριτική της Ιλειάνας Δημάδη).

Το Εθνικό Θέατρο θέλοντας να συστήσει στο κοινό τη νέα του εντυπωσιακή σκηνή, το Νέο Rex της οδού Πανεπιστημίου, διαθέτει όλα τα εισιτήρια για την παράσταση «Δαμάζοντας τα κύματα» του Λαρς φον Τρίερ την Παρασκευή 11 Μαρτίου στην τιμή των 5 €. Ας σημειωθεί πως το ισόγειο του ιστορικού κτιρίου Rex λειτουργεί τη φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά ως μία από τις σκηνές του Εθνικού Θεάτρου και - μαζί με την Σκηνή "Μαρίκα Κοτοπούλη" και την Πειραματική Σκηνή - ολοκληρώνει την ταυτότητα του επιβλητικού κτιρίου επί της οδού Πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Δαμάζοντας τα κύματα

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 150 '

Το σημαντικό θεατρικό έργο του μεγάλου Δανού σκηνοθέτη, που έγινε γνωστό μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του, εκθειάζει την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία στο όνομα της απόλυτης αγάπης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αριστερόχειρες" των 4frontal: Κλεφτή ματιά στην παράσταση

Δείτε τις νέες φωτογραφίες και το trailer του έργου της Νεφέλης Μαϊστράλη που παίζεται στο θέατρο Μπέλλος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/11/2022

Παράταση για "Αγγέλα Παπάζογλου" της Άννας Βαγενά

Η παράσταση βασίζεται στις μνήμες της σπουδαίας Μικρασιάτισσας, γυναίκας του ρεμπέτη Βαγγέλη Παπάζογλου, όπως τις διηγήθηκε στον γιο της Γιώργη Παπάζογλου, ο οποίος και τις κατέγραψε.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον "Αμπιγιέρ" του Ρόναλντ Χάργουντ

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο κλασικό έργο που φέρνει στο προσκήνιο ό, τι συμβαίνει ανάμεσα στα μέλη ενός θιάσου πίσω από την κουίντα με στόχο να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις.

"2020: Obscene": Χορευτικό μανιφέστο στη Στέγη

Από αύριο ξεκινά η προπώληση για την περφόρμανς-μανιφέστο της Αλεξάνδρας Μπαχτσετζή που μιλά για το "άσεμνο" και τον ερωτισμό.

Η "Κοριτσιέρα των Βούρλων" στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα εκατοντάδες κορίτσια που για πολλές δεκαετίες άσκησαν έγκλειστες το επάγγελμα της πορνείας στα Βούρλα.

Πειραματιστές και "Προβοκάτορες" στο Εθνικό

Απόφοιτος της Σχολής Σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου ο Ορέστης Σταυρόπουλος ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το έργο "Οι προβοκάτορες" του Γιάννη Αποσκίτη.

Τέσσερις επαναλήψεις που αξίζουν

Ο χορός των επιτυχημένων παραστάσεων συνεχίζει με τέσσερις αξιόλογες παραστάσεις.