Ημέρα της Γυναίκας με δώρα θεατρικά

Οι γυναίκες αγαπούν ιδιαιτέρως το θέατρο κι εκείνο τους επιφυλάσσει, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας (8/3), ειδικές προσφορές.

Ημέρα της Γυναίκας με δώρα θεατρικά

Τρεις παραστάσεις που ακουμπούν με ιδιαίτερη ευαισθησία στο γυναικείο ζήτημα (και όχι μόνο σε αυτό) προσφέρουν ειδικές προσφορές:

Γιορτινή θα είναι η αποψινή παράσταση του έργου της Λείας Βιτάλη «Νύχτα στην Εθνική», Τρίτη 8 Μαρτίου στις 9 μ.μ. στο θέατρο "Μεταξουργείο" της Άννας Βαγενά, με την εξής προσφορά: για κάθε γυναίκα θεατή ένας (ή μία) συνοδός δωρεάν (2 σε 1). Και μετά την παράσταση κρασάκι και τραγούδια με ζωντανή μουσική!

Η «Cavewoman» ξεκίνησε από χθες να σκορπά τα δώρα της κι έτσι συνεχίζει να κάνει κι απόψε 8/3, προσφέροντας σε όλα τα ζευγάρια που θα παρακολουθήσουν τον one-woman μονόλογό της δια στόματος της Δήμητρας Παπαδήμα στο θέατρο Coronet το εξής: στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου (15€), το ένα εισιτήριο είναι δωρεάν!

Το «Γλυκό πουλί της νιότης» του Τένεσσι Ουίλιαμς που ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα με πρωταγωνιστικό ζευγάρι την Κατερίνα Μαραγκού και τον Όμηρο Πουλάκη στη σκηνοθεσία της Αναστασίας Ρεβή, ορίζει, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, για την αυριανή του παράσταση, Τετάρτη 9/3, γενική είσοδο 8 € σε όλες τις κυρίες!

Περισσότερες πληροφορίες

Νύχτα στην Εθνική

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Η συγγραφέας με τη διεισδυτική ματιά παρατηρεί και καταγράφει τα «βίαια παρασκήνια του σήμερα στην Ελλάδα» σε ένα σύγχρονο πολιτικό έργο

Cavewoman

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 120 '

Παράσταση για ένα ρόλο, όπου μια γυναίκα προσπαθεί απελπισμένα να λύσει το γόρδιο δεσμό του γάμου και της συμβίωσης.

Το γλυκό πουλί της νιότης

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 120 '

Δύο διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι ακουμπάνε ο ένας στον άλλο, σε μια οριακή στιγμή της ζωής τους, και παραδίδονται στις αυταπάτες τους

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
26/11/2022

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.

Η "Τρελή του Σαγιό" από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη ταυτόχρονη συμμετοχή κωφών και ομιλούντων ηθοποιών, με τη χρήση του σωματικού θεάτρου, της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της φωνητικής ερμηνείας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της γαλλικής κουλτούρας.

Η "Καφρόκρεμα" του Δημήτρη Δημόπουλου για μια τελευταία παράσταση

Ο γνωστός κωμικός στα Κινηματοθέατρα "Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου" για τη βιντεοσκόπηση του τελευταίου του σόλο, πριν περάσει σε νέο υλικό.