Τα πάντα για την Όλια (Λαζαρίδου)

Η Όλια Λαζαρίδου αποκαλύπτει «τη ζωή της στο θέατρο» στη νέα -και με ελεύθερη είσοδο- δράση της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού θεάτρου.

Τα πάντα για την Όλια (Λαζαρίδου)

Γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και αφανείς ήρωες του ελληνικού θεάτρου συστήνονται στο κοινό και ανοίγουν διάλογο μαζί του στη νέα δράση με τίτλο «Η ζωή μου στο θέατρο» που διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και στο πλαίσιο του θεσμού Open Stage.

Ηθοποιός πολυτάλαντη και ανήσυχη, με εμβληματικούς ρόλους αλλά και έντονη ακτιβιστική δράση, η Όλια Λαζαρίδου «ανοίγει» τη δράση αυτήν την Τετάρτη 16/12 στις 9/30 μ.μ., για να μοιραστεί ιστορίες και θεατρικές διαδρομές με το κοινό της πόλης. Συντονισμός-Επιμέλεια: Ιωσήφ Βιβιλάκης.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου στεγάζεται στην ανακαινισμένη Σκηνή Κατίνα Παξινού, (κτήριο Θεάτρου Ρεξ) Πανεπιστημίου 48, 2103301881.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αριστερόχειρες" των 4frontal: Κλεφτή ματιά στην παράσταση

Δείτε τις νέες φωτογραφίες και το trailer του έργου της Νεφέλης Μαϊστράλη που παίζεται στο θέατρο Μπέλλος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/11/2022

Παράταση για "Αγγέλα Παπάζογλου" της Άννας Βαγενά

Η παράσταση βασίζεται στις μνήμες της σπουδαίας Μικρασιάτισσας, γυναίκας του ρεμπέτη Βαγγέλη Παπάζογλου, όπως τις διηγήθηκε στον γιο της Γιώργη Παπάζογλου, ο οποίος και τις κατέγραψε.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον "Αμπιγιέρ" του Ρόναλντ Χάργουντ

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο κλασικό έργο που φέρνει στο προσκήνιο ό, τι συμβαίνει ανάμεσα στα μέλη ενός θιάσου πίσω από την κουίντα με στόχο να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις.

"2020: Obscene": Χορευτικό μανιφέστο στη Στέγη

Από αύριο ξεκινά η προπώληση για την περφόρμανς-μανιφέστο της Αλεξάνδρας Μπαχτσετζή που μιλά για το "άσεμνο" και τον ερωτισμό.

Η "Κοριτσιέρα των Βούρλων" στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα εκατοντάδες κορίτσια που για πολλές δεκαετίες άσκησαν έγκλειστες το επάγγελμα της πορνείας στα Βούρλα.

Πειραματιστές και "Προβοκάτορες" στο Εθνικό

Απόφοιτος της Σχολής Σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου ο Ορέστης Σταυρόπουλος ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το έργο "Οι προβοκάτορες" του Γιάννη Αποσκίτη.

Τέσσερις επαναλήψεις που αξίζουν

Ο χορός των επιτυχημένων παραστάσεων συνεχίζει με τέσσερις αξιόλογες παραστάσεις.