Άβατον: τέλειο στέκι για stand-up comedy

Βραδιές stand up και improv comedy, late night εκπλήξεις, θεατρικές, χορευτικές αλλά και παιδικές παραστάσεις: το πρόγραμμα του Θεάτρου στο Γκάζι, είναι πολυποίκιλο, εξαιρετικά ενδιαφέρον και, το κυριότερο, δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Άβατον: τέλειο στέκι για stand-up comedy

Βραδιές stand up και improv comedy, late night εκπλήξεις, θεατρικές, χορευτικές αλλά και παιδικές παραστάσεις: το πρόγραμμα του Θεάτρου στο Γκάζι, το οποίο εδώ και ένα χρόνο διαχειρίζονται ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Λάμπρος Φισφής, η Σάρα Τοσκάνο και η Αντιγόνη Ψυχράμη, είναι πολυποίκιλο, εξαιρετικά ενδιαφέρον και, το κυριότερο, δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Δυο χαρακτηριστικά έργα από το φετινό μενού είναι το «Friends Manifest» (φωτό) που αποτελεί το δεύτερο κομμάτι της τριλογίας «Manifest» του Ζήση Ρούμπου και εξερευνά τις βάσεις της φιλίας μέσα από την κωμική όσο και δραματική ιστορία του Μάρκου και του Άγγελου (Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Κρήτος), και το «Όποιος Προλάβει», μια εξωφρενική κωμωδία παρεξηγήσεων σχετικά με την αιώνια μάχη των δύο φύλων από τον μετρ του είδους Ζορζ Φεϊντό, σε σκηνοθεσία Γιώργου Δουργούτη.

Άβατον: τέλειο στέκι για stand-up comedy - εικόνα 1

Για τους μικρούς θεατές, η ομάδα L&S παρουσιάζει πέντε διαδραστικές παραστάσεις βασισμένες στις γνωστές αγαπημένες ιστορίες των παιδιών. «Πινόκιο», «Σχολή για Νεράιδες και Ξωτικά», «Παπουτσωμένος Γάτος», «Η Εισβολή» και μια από τις πιο επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις των τελευταίων ετών «Τα Τρία Γουρουνάκια». Η σεζόν όμως θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο καθώς το Avaton International Comedy Festival έρχεται για δεύτερη χρονιά να προσφέρει απλόχερα γέλιο.

Από τις 6 έως τις 12 Ιουνίου οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι κωμικοί από το χώρο του stand up comedy, του κωμικού αυτοσχεδιασμού και του θεάτρου μαζεύονται σε ένα χώρο και παρουσιάζουν τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς που πέρασε. Από τη σκηνή του Άβατον θα περάσουν οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιώργος Χατζηπαύλου, Ζήσης Ρούμπος, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης και πολλοί άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες

Άβατον

Ευπατριδών 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.