7ο Pocket Theatre Festival: Έναρξη με open party!

Όλα ξεκινούν με μια ανοιχτή συνάντηση/συζήτηση του κοινού με την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ την Τετάρτη 30/9, η οποία θα εξελιχθεί σε πάρτι.

7ο Pocket Theatre Festival: Έναρξη με open party!

Όλα ξεκινούν με μια ανοιχτή συνάντηση/συζήτηση του κοινού με την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ την Τετάρτη 30/9, η οποία θα εξελιχθεί σε πάρτι.

7ο Pocket Theatre Festival: Έναρξη με open party! - εικόνα 1

Πάντα νεανικό, low budget, πολυσυλλεκτικό, εξωστρεφές και ευέλικτο, το Pocket Theatre Festival ξαναζωντανεύει αυτόν τον Δεκέμβριο (14-20/12) κι απευθύνεται σε όσους ασχολούνται πειραματικά κι ερευνητικά με το θέατρο ως δραματουργοί, σκηνοθέτες, και ηθοποιοί, είτε είναι επαγγελματίες, είτε σπουδαστές δραματικών σχολών, είτε ερασιτέχνες.

7ο Pocket Theatre Festival: Έναρξη με open party! - εικόνα 2

Όλα ξεκινούν με μια ανοιχτή συνάντηση/συζήτηση του κοινού με την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ (ανάμεσα στα μέλη της, οι Ερρίκος Μπελιές, Κοραής Δαμάτης και Λένος Χρηστίδης) την Τετάρτη 30/9, στις 8.30 μ.μ., η οποία θα εξελιχθεί σε πάρτι με DJ sets στη νέα και εξαιρετικά όμορφη στέγη του φεστιβάλ, το χώρο τέχνης «-ISMOS» (Τριπτολέμου 7 & Ευπατριδών 17, Γκάζι).

7ο Pocket Theatre Festival: Έναρξη με open party! - εικόνα 3

Οι υποψηφιότητες για συμμετοχή στο φεστιβάλ ξεκινούν την ίδια μέρα (30/9). Η έβδομη διοργάνωση του Pocket Theatre Festival συμπίπτει με τη χρονιά που ο εμπνευστής του, το Μικρό Πολυτεχνείο και ο στυλοβάτης του Θράσος Καμινάκης, κλείνει τα δωδεκάχρονά του στο χώρο των τεχνών και της διά βίου μάθησης.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mikropolytexneio.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.

Ο Θωμάς Ζάμπρας με νέο σόλο στο Lunar Space

"Απόφοιτος Λυκείου" ονομάζεται η νέα παράσταση του γνωστού κωμικού που έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο από το Cinema Alive.

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.