"Reflections on revolt": Η εμπειρία της άμβλωσης και ο σεβασμός απέναντι στα αναπαραγωγικά δικαιώματα

Ένα πολυεπίπεδο έργο από την καλλιτέχνιδα Ναταλία Ταλαμάγκα.

Reflections on Revolt Ναταλία Ταλαμάγκα

To 1927 φιλοξενεί την έκθεση της Ναταλίας Ταλαμάγκα "Reflections on revolt" στις 28, 29 και 30 Mαρτίου. 

Η έκθεση "Reflections on Revolt: αν ψιθυρίσουμε μαζί την ίδια στιγμή θα θυμηθώ τα πάντα", παρουσιάζει έργα της καλλιτέχνιδας και εικαστικής ψυχοθεραπεύτριας Ναταλίας Ταλαμάγκα. Η καλλιτεχνική εκφραστική παλέτα της χαρακτηρίζεται από τη χρήση μικτών εικαστικών και εννοιολογικών μέσων όπως η φωτογραφία και το βίντεο, ο ήχος, τα installations αλλά και τα κεντήματα σε υφάσματα.

Μέσω των πολυεπίπεδων έργων της, η Ναταλία εξερευνά την εμπειρία της άμβλωσης και τον σεβασμό απέναντι στα αναπαραγωγικά δικαιώματα. Επίσης, μελετά τους τρόπους έκφρασης της συμπόνιας σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο και την έννοια της εξέγερσης, συμπεριφερόμενη στο προσωπικό ως πολιτικό.

Επιμέλεια: Ελένη Χασιώτη

Εγκαίνια: 28/3 (6-10 μ.μ.)

Info: 1927 art space | 28-30/3 | 29/3: 11 π.μ. – 7 μ.μ., 30/3: 11 π.μ. – 6 μ.μ. | Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά συνίσταται κράτηση

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι πιο ασυνήθιστοι θησαυροί του Λούβρου - εκτός από αυτούς που έκλεψαν

Μεταξύ των 30.000 έργων που εκτίθενται μέσα στο Λούβρο, κρύβονται πολλές θαυμαστές δημιουργίες που διαθέτουν τεράστια καλλιτεχνική, ιστορική και πολιτισμική αξία. Αλλά όχι μόνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
20/10/2025

Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής εμπνέεται από την τέχνη

Η Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα του Μουσείου Μπενάκη θα φιλοξενήσει το εργαστήρι με τη συγγραφέα Έλενα Μαρούτσου.

Ο Παύλος Μεθενίτης μάς κερνά ένα "Τσιγαμάκι"

Την πρώτη του συλλογή διηγημάτων, με θέμα την "ευδόκιμο καπνιστική σταδιοδρομία του" μας παραδίδει ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, από τις εκδόσεις Εύμαρος.

Ληστεία στο Λούβρο: Το χρονικό ενός εγκλήματος που κανείς δεν περίμενε

Η κλοπή ανεκτίμητων αντικείμενων από το μουσείο σόκαρε το κοινό και άφησε αναπάντητα ερωτήματα ως προς τις προθέσεις των ληστών.

Κάπως έτσι θα μοιάζει το μουσείο του μέλλοντος

O ρόλος των σύγχρονων μουσείων σε ένα περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία και απρόβλεπτα, καθώς και οι πολύπλοκες προκλήσεις, μπαίνουν σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (20-26/10)

Τα εικαστικά πρότζεκτ που σημειώνουμε για τις επόμενες μέρες.

Δύο ιδιαίτερες εκθέσεις έρχονται τον Νοέμβριο στο κέντρο της Αθήνας

Τα πρότζεκτ συνθέτουν μια αφήγηση γύρω από τη μοίρα, το μύθο και την ανθρώπινη ύπαρξη.