"Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!": Το πρώτο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας "Dungeon Academy"

Μια εικονογραφημένη περιπέτεια που δείχνει στα παιδιά ότι ακόμα και αν κάποιος είναι διαφορετικός, όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες…

Η Ακαδημία της Περιπέτειας

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας "Dungeon Academy" από τον κόσμο του Dungeons & Dragons.

Καλώς ήλθατε στην Ακαδημία της Περιπέτειας, όπου τέρατα εκπαιδεύονται για τον σκοτεινό κόσμο που τα περιμένει. Όμως η Ζελιντόρα "Ζέλι" Στόρμκλας είναι λίγο διαφορετική. Είναι το μόνο πράγμα που φοβούνται τα τέρατα των Λησμονημένων Βασιλείων: η Ζέλι είναι άνθρωπος! Γνωρίζοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή, οι γονείς της Ζέλι τη μεταμφιέζουν σε μινώταυρο. Η Ζέλι γίνεται "αόρατη". Στην Ακαδημία, η Ζέλι μαθαίνει για τη μεγάλη τυχοδιώκτρια, την Αλιντόρα Στίλστραϊκ, η οποία της μοιάζει πολύ. Αναζητώντας απαντήσεις για την πραγματική της καταγωγή, η Ζέλι ξεκινά μια επικίνδυνη περιπέτεια. Αλλά δεν θα είναι μόνη της. Ένας βίγκαν όουλμπεαρ, ένας δειλός κόμπολντ και μία μίμος θα ακολουθήσουν τη Ζέλι στην αναζήτησή της για την αλήθεια, σε έναν κόσμο που δεν έχει θέση γι' αυτούς. Και ποιος ξέρει; Ίσως αυτοί οι τερατώδεις απροσάρμοστοι ανακαλύψουν κάποιες δικές τους αλήθειες…

Ετοιμαστείτε για μια ιστορία με χιούμορ, θάρρος και περιπέτεια, καθώς οι νεαροί αναγνώστες μαθαίνουν να αγκαλιάζουν τον εαυτό τους, να αποδέχονται τη διαφορετικότητα των άλλων και να ανακαλύπτουν πως είναι εντάξει να κάνεις λάθη – αρκεί να μαθαίνεις από αυτά. Ένα εκπληκτικό έργο γεμάτο χιούμορ, δράση και μαγική εικονογράφηση από την best selling συγγραφέα Madeleine Roux και τον αναγνωρισμένο εικονογράφο Tim Probert.

To μυθιστόρημα φαντασίας "Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!" είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας "Dungeon Academy" από τον κόσμο του Dungeons & Dragons! Από τις Εκδόσεις Anubis θα κυκλοφορήσει σύντομα το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο "Dungeon Academy: A Goblin Problem".

Η Μadeleine Roux είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times και USA Today. Έχει γράψει τη σειρά Asylum, η οποία έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, καθώς και τη σειρά House of Furies. Έχει επίσης συνεργαστεί σε έργα όπως τα Star Wars, World of Warcraft και Dungeons & Dragons. Η Madeleine ζει στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον με τον σύντροφό της και τα αγαπημένα της σκυλάκια.

Ο Tim Probert είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Το έργο του αποτελείται από ίσα μέρη θαύματος, μαγείας και περιπέτειας, με μια δόση τεράτων και δεινοσαύρων. Είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής στην Aardman Nathan Love και έχει αναλάβει έργα για το Nickelodeon, την Kellogg's, την Coca-Cola, το Candy Crush και πολλά άλλα. Ο Tim ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του και τις δύο γάτες του.

www.anubis.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Δυο βιβλία και μια συζήτηση για την ιστορία της ελληνικής τέχνης που μένει να γραφτεί

Συζητάμε με την Έλενα Χαμαλίδη και τον Κώστα Χριστόπουλο με αφορμή τα βιβλία τους που ξαναγράφουν κεφαλαια της "ελληνικής ιστορίας" της τέχνης εστιάζοντας η μεν σε μη τυπικές περιπτώσεις ο δε στον εθνοκεντρικό λόγο που ενοποιεί και συνθέτει την ελληνική ιδιαιτερότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
02/06/2023

"Ντύνοντας Ιστορίες της Επανάστασης" στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Μία νέα θεματική, ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης στρέφει το βλέμμα στην πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

"A More Perfect Union": Έκθεση Αμερικάνων καλλιτεχνών για τη δημοκρατία στο Μουσείο Ακρόπολης

Κοινό στοιχείο όλων των έργων της έκθεσης είναι η αναφορά τους στη δημοκρατία και σε δημοκρατικά ιδεώδη, όπως η ελευθερία, η ισότητα, η συμπερίληψη, η δικαιοσύνη.

"Μυστήριο 42 Futuring Waters": Διεπιστημονικές συναντήσεις για τα δικαιώματα των νερών στην Ελευσίνα

Σε συνέχεια αυτών των συναντήσεων, το μανιφέστο με τίτλο "A Speculative Manifesto Claiming the Water Rights for Elefsina" ("Ένα Στοχαστικό Μανιφέστο Διεκδίκησης των Δικαιωμάτων των Νερών για την Ελευσίνα") θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του Ecoculture Festival.

Έλενα Μεδέλ: Όταν επιστρέφεις στο σπίτι εξαντλημένη, πώς γράφεις ένα μυθιστόρημα εκατοντάδων σελίδων και δεκάδων πλοκών;

Μιλήσαμε με τη συγγραφέα ενός από πιο "απλά" και επιδραστικά ταυτόχρονα βιβλία που διαβάσαμε τελευταία, "Τα Θαύματα" με αφορμή την παρουσία της στο Φεστιβάλ ΛΕΑ.

Το εξωπραγματικό "Eternal Summer" του Θαλή Παπακωνσταντίνου

Ο ζωγράφος δημιουργεί με ακρυλικά, ρητίνες και λάδια είτε σε καμβά είτε σε γυαλί και συχνά πάνω σε τυπώματα έργων του, διαμορφώνοντας και εμπλουτίζοντας την ήδη υπάρχουσα εικόνα του με περαιτέρω, διαφορετικά στοιχεία.

"Αγωγή Ζωής": Τα γλυπτά του Γιώργου Ζογγολόπουλου στο Κολλέγιο Αθηνών

Τον Σεπτέμβριο, η έκθεση θα αναπτυχθεί και στον εσωτερικό χώρο του Θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών, σε μια σύνθετη μορφή αφήγησης της πορείας του καλλιτέχνη.