Με την εντυπωσιακή φετινή Art Athina, τα πιο ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων κι ένα μεγάλο art πάρτι ξεκίνησε το Bombay Art Month

Το Art Month του premium gin φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics.

Bombay Art Month © Athénée

Το Ζάππειο έγινε τις προηγούμενες μέρες το σημείο συνάντησης του art crowd της πόλης με την πιο επιτυχημένη και διεθνή Art Athina - μέχρι σήμερα - να συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες σε ένα πανόραμα από πολύ σημαντικές και δραστήριες γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Bombay Art Month
Carwan Gallery

Εκεί έδωσε φυσικά το παρόν και το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και είναι πάντα δίπλα σε κάθε πειραματισμό και έκφραση.

Bombay Art Month
"Athénée"

Το Bombay Sapphire & Tonic σε παγωμένα cans ενθουσίασε τον κόσμο, που έσπευσε στην Art Athina για να ανακαλύψει τις σύγχρονες τάσεις της Τέχνης, τη σημαντική δουλειά καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Bombay Art Month Dio Horia
Dio Horia
Art Athina Bombay Art Month
Art Athina
Bombay Art Month
"Athénée"

Ο ενθουσιασμός μεταφέρθηκε αργότερα" στο κέντρο της πόλης, στο "Athénée" της οδού Βουκουρεστίου, όπου διοργανώθηκε μεγάλο opening party της Art Athina με χορηγό φυσικά το Bombay Sapphire premium gin. Εκεί, στα πηγαδάκια που στήθηκαν μέσα και έξω, η σύγχρονη Τέχνη, όπως αυτή έλαμψε στη φετινή Art Athina, ήταν το κεντρικό θέμα. 

Όμως, όπως συνηθίζεται πάντα σε ανάλογες γιορτές, η βραδιά συνεχίστηκε και στο dancefloor, απολαμβάνοντας cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση: το ART LOVER (Bombay Sapphire Premium Gin, Premium Tonic Water & lime) και το GIN & CREATIVITY (Bombay Sapphire Premium Gin, Martini Prosecco, Pink Grapefruit Soda & a grapefruit slice).

Bombay Art Month
Art Athina

Δορυφορικά της Art Athina, το Bombay Sapphire βρέθηκε τις ίδιες μέρες και στα ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας και έτσι δημιουργικά cocktails προσφέρθηκαν στην Breeder της οδού Ιάσωνος, στην Intermission και στην Carwan της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά, αλλά και στο νέο χώρο της Dio Horia στην Ακρόπολη.

Bombay Art Month
"Athénée"
Bombay Art Month
Dio Horia

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή του Bombay Art Month, μιας πρωτοβουλίας που φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης, καθώς και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics που θα βρείτε σε επιλεγμένα bar από άκρη σ’ άκρη της πόλης. 

Bombay Art Month
"Athénée"

Ακολουθήστε το Bombay Sapphire στο instagram και ανακαλύψτε όλα τα συνεργαζόμενα bars της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πιο creative Bombay G&Ts, αλλά και όλα όσα έπονται κατά τη διάρκεια του Bombay Art Month.

Bombay Art Month

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Unfu*k yourself: Ένα βιβλίο που μιλάει στα ίσια & δείχνει τον δρόμο προς την πραγματική ευτυχία

Το βιβλίο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις σκέψεις σας και κατά συνέπεια θα τις ελέγξετε, ώστε να έχετε μια πραγματικά ευτυχισμένη ζωή!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Μια διαδικτυακή γνωριμία με τη Γεωργία Λαλέ

Ο ΑΚΤΟ προσκαλεί την καταξιωμένη δημιουργό να μιλήσει για βιώματα της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής της διαδρομής.

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.