
To "The Intermission" θα υποδεχτεί την έκθεση "Three Star Books in Athens", η οποία είναι αποκλειστικά φτιαγμένη για τον χώρο του Πειραιά. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 29 Απριλίου από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 21 Μαΐου. Μέρος της σκηνογραφίας αποτελεί και η γραμματοσειρά που σχεδίασε η Elvire Bonduelle και θα διακοσμεί τους τοίχους του "The Intermission".

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα των καλλιτεχνών, John Armleder "Left", Elvire Bonduelle "So Far So Good", AA Bronson "After general idea", Maurizio Cattelan, Liz Deschenes "Registration", Cheryl Donegan και Kenneth Goldsmith "PEELS", Seth Price "Model for one page book", Rirkrit Tiravanija "Once upon a time".
Η "Three Star Books” ιδρύθηκε το 2007 και εδρεύει στο Παρίσι, από τους Christophe Boutin και Mélanie Scarciglia σε συνεργασία με την Maddalena Quarta που επιβλέπει τις παραγωγές. Eκδίδει βιβλία και editions σε συνεργασία με τους καλύτερους σύγχρονους καλλιτέχνες. Ο τρόπος με τον οποίο η "Three Star Books” ορίζει τη σελίδα και το βιβλίο αλλάζει συνεχώς και ο όρος "Artist book" ερμηνεύεται χαλαρά, καθώς το τελικό προϊόν συχνά υπερβαίνει τις φυσικές και εννοιολογικές παραμέτρους της έκδοσης. Η "Three Star Books" προσφέρει στον εκάστοτε καλλιτέχνη όλη την τεχνογνωσία, παρουσιάζοντας ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων, με στόχο ο καλλιτέχνης να φτιάξει ένα βιβλίο όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό του όραμα. Υπό αυτό το πνεύμα ο καλλιτέχνης είναι το παν.

Την έκθεση θα μπορεί να επισκεφθεί κανείς από Τετάρτες έως Σάββατα και ώρες 12 έως 8 μ.μ.