Επιπλέον στήριξη για τους ανθρώπους της τέχνης από το Ίδρυμα Ωνάση

Αμοιβή σε όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στις καλλιτεχνικές παραγωγές που προβάλει το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.

Επιπλέον στήριξη για τους ανθρώπους της τέχνης από το Ίδρυμα Ωνάση

«Η Τέχνη έχει ονοματεπώνυμα». Με αυτό το σύνθημα, το Ίδρυμα Ωνάση επαναφέρει το βλέμμα στον κλάδο των καλλιτεχνών που πλήττεται σκληρά από την κρίση της πανδημίας, ανακοινώνοντας επιπλέον αμοιβή σε όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στις καλλιτεχνικές παραγωγές που προβάλει το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση αυτή τη στιγμή αλλά και στο εγγύς μέλλον.

Όλο αυτό το διάστημα, το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση κατέγραψε χιλιάδες επισκέπτες και ακόμη περισσότερες προβολές. Θεατρικές παραστάσεις, περφόρμανς, κινηματογραφικές παραγωγές και συζητήσεις απ’ το παρελθόν έκαναν πρεμιέρα διαδικτυακά με εξαιρετικά καλή ανάλυση και πολυκάμερο σύστημα, ενώ νέες παραγωγές προέκυψαν κατόπιν ανάθεσης εν μέσω καραντίνας στο πλαίσιο του προγράμματος «Enter». Καθώς η λίστα των έργων αυξάνεται καθημερινά, η Στέγη ένιωσε την ανάγκη για «ένα ακόμα έμπρακτο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μετακινούν την ψυχή και τη σκέψη μας». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Καθώς τα θέατρα, οι αίθουσες τέχνης και οι συναυλιακοί χώροι περιμένουν τη μέρα που θα ανοίξουν ξανά, η υποστήριξη των εργαζόμενων στις Τέχνες είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το εικαστικό σύμπαν της Λυδίας Δαμπασίνα στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Το "Red Line, Κόκκινη γραμμή, Ligne rouge" έχει ήδη ανοίξει για το κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/12/2025

Χαρακτικά δημιουργών μιας άλλης γενιάς συνομιλούν με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών στο Electra Art Space

Ο παράλληλος χώρος της Γκαλερί Σκουφά εγκαινιάζει μία νέα έκθεση λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Μια έκθεση ζωγραφικής στο πνεύμα των γιορτών

Η ζωγράφος Εβίτα Κανέλλου δημιουργεί έργα γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία.

Ιστορίες φωτός και αγάπης με αφηγήτρια τη Σάσα Βούλγαρη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Στις ιστορίες φωτός και αγάπης με αφηγήτρια τη Σάσα Σταμάτη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη θυμόμαστε πως τα παραμύθια έφτασαν ως εμάς.

ΕΜΣΤ: Παράλληλες δράσεις για την έκθεση "Θαλασσόκαμπος"

Ειδικές προβολές και μία ξενάγηση με αφορμή την ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης.

Η Catwoman, η Maleficent και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες σε μια έκθεση για τα όρια καλού-κακού

Την αμφιθυμία ανάμεσα στο καλό και το κακό μελετά ένας Ισπανός καλλιτέχνης.

ΥΠΠΟ: Νέα αφετηρία για τα μουσεία του 21ου αιώνα

Υποδομές, εργαλεία και διαδικασίες ώστε τα μουσεία να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σήμερα και στις προσδοκίες του αύριο.