Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι από τώρα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς

Διαβάστε το θερινό ωράριο λειτουργίας όλων των αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων της χώρας.

Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι από τώρα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς

Διαβάστε το θερινό ωράριο λειτουργίας όλων των αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων της χώρας.

Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι από τώρα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς - εικόνα 1

Οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μνημεία και τα μουσεία της χώρας μπαίνουν στην καλοκαιρινή περίοδο και έχουν νέο ωράριο λειτουργίας. Ο χώρος της Ακρόπολης και της Αρχαίας Αγοράς περιμένουν τους επισκέπτες όλες τις μέρες, από 8 π.μ. έως 8 μ.μ. ενώ τις ίδιες ώρες ανοίγει πλέον τις πόρτες του και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, εκτός από την Δευτέρα (1 μ.μ. -8 μ.μ.). Επίσης, το Νομισματικό Μουσείο είναι ανοικτό για το κοινό από το πρωί, στις 9 π.μ., μέχρι το απόγευμα, στις 4 μ.μ., πλην της Δευτέρας που λειτουργεί 1 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Σε ότι έχει να κάνει με το Πάσχα τώρα, τη Μεγάλη Παρασκευή, όλοι οι χώροι και τα μουσεία θα λειτουργήσουν από τις 12 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Το πρόγραμμα της θερινής περιόδου θα ισχύει έως και τις 31 Οκτωβρίου (με εξαίρεση τις αργίες του Πάσχα και την Πρωτομαγιά) και μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (5-11/5)

Όλα τα εικαστικά πρότζεκτ που αξίζει να δείτε τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
05/05/2025

Έρχεται το 6ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha

Δείτε εντός αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ που απευθύνεται στους λάτρεις των μυστηρίων, των ντετέκτιβ και των ανεξιχνίαστων υποθέσεων.

Ποιο είναι το "παγκόσμιο φαινόμενο" Μπενχαμίν Λαμπατούτ που έρχεται στην Ελλάδα;

Ήταν στη βραχεία λίστα για το Διεθνές Booker, έχει χαρακτηριστεί παγκόσμιο λογοτεχνικό φαινόμενο και στα βιβλία του κάνει την επιστήμη λογοτεχνία: Ποιος είναι ο Χιλιανός και ποια βιβλία του κυκλοφορούν στα ελληνικά;

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης Peter Reginato για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η έκθεση "Chroma" επικεντρώνεται αποκλειστικά στη ζωγραφική του.

Εσύ ξέρεις τις αδερφές Γαργάρα που κάποτε... άλωσαν την Αθήνα;

Έτσι τουλάχιστον "ισχυρίζεται" το νέο βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη "Η άλωση των Αθηνών από τις αδερφές Γαργάρα" από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Γνωρίστε τον κόσμο όπου "Θα πέσει η νύχτα"

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το βιβλιοπωλείο Επί Λέξει διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη. Αποσπάσματα διαβάζει η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

"Η σιωπή είναι η είδηση": Στο φεστιβάλ Ίριδα Visions για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

Το φεστιβάλ διοργανώνει μια σημαντική συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην σύγχρονη εποχή.