Έξτρα ημερομηνία για τη Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη

Η προπώληση συνεχίζεται για τα λίγα εισιτήρια που απομένουν διαθέσιμα.

Μαρίνα Σάττι

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ έχει κατακλυστεί με… Μαρίνα Σάττι. Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live. Λίγα εισιτήρια απομένουν για την πρώτη μεγάλη αθηναϊκή συναυλία της στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη 26 Ιουνίου οπότε προστέθηκε και δεύτερη ημέρα, η Τετάρτη 3 Ιουλίου.

 Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Mόλις κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Από τη "Μάντισσα" ως τη "YENNA" της, από το viral του περσινού καλοκαιριού "TUCUTUM", ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το "ZΑRI" της που "κάθισε" από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το "ZARI” βρίσκεται στο Νο17 του Global Viral Chart, κατακτώντας υψηλές θέσεις σε charts πάρα πολλών χωρών ενώ μάλιστα πρόκειται για την μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται εκεί, ανάμεσα σε διεθνή hits. Στο YouTube, για πρώτη φορά συναντάμε έναν καλλιτέχνη σε πολλαπλές θέσεις στα Trending Videos, καθώς το βίντεο κλιπ του "LALALALA” βρίσκεται στο Νο1 των γενικών τάσεων, ενώ οι εμφανίσεις της Μαρίνας σε ημιτελικό και τελικό της Eurovision βρίσκονται στο Νο2 και Νο14 αντίστοιχα. Τέλος στις μουσικές τάσεις, το "LALALALA” βρίσκεται στο Νο1 με περισσότερες από 850.000 προβολές, το "MIXTAPE” βρίσκεται στο Νο3, ενώ στο Νο7 βρίσκεται η μπαλάντα "Αχ Θάλασσα".

Η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της. Mε ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει  όπου κι αν βρεθεί. Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 17-15) μέσω more.com
Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Simon Le Bon: "Είχα μεγάλο πρόβλημα άγχους αλλά ήθελα πολύ να είμαι ο frontman των Duran Duran"

Ο Simon Le Bon μιλάει στο "α" λίγο πριν την άφιξη των σπουδαίων Βρετανών στο Release Athens 2024 (18/7, Πλατεία Νερού).

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
15/06/2024

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες στο Φεστιβάλ Παπάγου

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Καλύτερες επιδόσεις της ΚΟΑ σε Ρίχαρντ Στράους απ’ ό,τι σε Μάλερ σε συναυλίες υπό Έσενμπαχ και Καρυτινό

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησαν δύο τακτικές συναυλίες που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με βασικά έργα του ρομαντικού ρεπερτορίου (Μάλερ και Ρίχαρντ Στράους) στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την άνοιξη.

"Changeover": Mια συναυλία με ήχους της ανατολικής Μεσογείου από το SNFCC Youth Council

Στη μουσική αυτή γιορτή συμμετέχουν οι Alejjos, οdy icons και Kobrah Habibi.

Anser: Ταρακούνησε την Τεχνόπολη με σύνθημά του "Ό,τι Αγαπάς Δεν Έχει Τέλος"

Με ποιοτικές συμμετοχές από τον Βέβηλο, τον Buzz, αλλά και από τους Μωζάικ του "Μουσικού Κουτιού", και με σταθερό συμπαραστάτη τον Eversor στα decks, ο ράπερ από τη Σπάρτη έδωσε "την καλύτερή του συναυλία", μπροστά σε ενθουσιώδες πλήθος ανάμεικτων ηλικιών, που δεν δίστασε να του τραγουδήσει ρυθμικά να βγάλει, επιτέλους, έναν καινούριο δίσκο.

Τι θα δούμε στο 2ο Margiora Backyard Festival στην Κύθνο

Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας φέτος το καλοκαίρι.

Τρεις σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής στο Ηρώδειο

Οι τρεις κορυφαίοι σολίστες, Ιμάνιουελ Αξ, Λεωνίδας Καβάκος και Γιο-Γιο Μα θα βρεθούν μαζί στη σκηνή, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.