Κήπος του Μεγάρου

Είσ.: € 15. Προπ.: www.megaron.gr

Συναυλίες

Πάνος Μουζουράκης

  • Ελληνική

Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις». Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

20/06 Πέμ. 9 μ.μ.

Κωνσταντίνος Βήτα

  • Electronica-Industrial

Ηouse, ντίσκο και τριπ χοπ στα ηλεκτρονικά τοπία που οικοδομούν το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Το χέρι». Μετά από μία περίοδο όπου αφιέρωσε χρόνο για την συναυλία των Στέρεο Νόβα το καλοκαίρι του 2023 και το μάξι σίνγκλ «Ίριδα», επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και καινούργια τραγούδια. Ένα άλμπουμ που υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή και σκεπτικισμό. Ο Κ.Βήτα προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Τη σύγχρονη ζωή όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα και άλλες φορές για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

14/06 Παρ. 9 μ.μ.

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

  • Κλασική μουσική

Ένα πρόγραμμα με έργα Μπερνστάιν, Μπιζέ, Στράους και Γκρότε. Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια για το Θερινό Ηλιοστάσιο. Και οι Babo Koro, ένα εκρηκτικό μουσικό σχήμα σε μια χορευτική συναυλία.

21/06 Παρ. 8 μ.μ.

Θοδωρής Μαραντίνης

  • Ελληνική

O εκρηκτικός frontman των Onirama καλεί το κοινό στο πάρτι γενεθλίων του. Θα βρεθούν στη σκηνή μαζί του οι Πασχάλης, Professional Sinnerz, Rous και, φυσικά, η μπάντα του. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, πάντα ευαισθητοποιημένος ως προς τα κοινωνικά θέματα, για ακόμα μια φορά θα συνδέσει μια τόσο ξεχωριστή για τον ίδιο βραδιά με έναν καλό σκοπό: Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου του Ηumanity Greece ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας που εξακολουθούν να έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα. Έχοντας και ο ίδιος καταγωγή από την περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα την Καρδίτσα, βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων, μαζί με το Humanity Greece, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες τον περασμένο Σεπτέμβριο και στόχος του είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει με κάθε τρόπο τους πληγέντες στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

16/06 Κυρ. 9 μ.μ.