Το Phaex Festival επιστρέφει δυναμικά στην Κέρκυρα

Το φεστιβάλ που ρίχνει τα φώτα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στο νησί των Φαιάκων, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο νησί του Ιουνίου.

Phaex Festival

Το φετινό ραντεβού έχει "κλειδώσει" από την 1η ως και τις 4 Αυγούστου στην Κέρκυρα. Το lineup ανεβάζει το επίπεδο ξανά, με τη συμμετοχή πασίγνωστων διεθνών αλλά και local acts, όπως οι I Hate Models, Chris Liebing, Deborah De Luca, KAS:ST, Miss Monique, Traumer, Adiel, Cirkle, Ate, κ.ά. και έπεται η δεύτερη φάση ανακοίνωσης των ονομάτων. Περισσότεροι από 80 καλλιτέχνες, DJs και live acts, 15.000 άτομα όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο, σε 15 εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αποτυπώνουν την εμπειρία όσων βρέθηκαν στις δύο πρώτες διοργανώσεις του Phaex Festival.

Phaex Festival

Από τα πιο ζωντανά και εκρηκτικά dancefloors του νησιού, σε μεγαλοπρεπή ενετικά μνημεία αναγνωρισμένα από την Unesco για την ιστορική και πολιτιστική τους σημασία, κι από μεγάλες παραγωγές σε μαγικούς ανοιχτούς χώρους στη φύση, στο καθηλωτικό μπλε του Ιονίου, το Phaex επιστρέφει ακόμα πιο εξωστρεφές και δυναμικό. 

Phaex Festival

Όλα έχουν ως κεντρικό σημείο τήξης τον ήχο αναγνωρισμένων διεθνών καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής, και Ελλήνων DJs, σε ξεχωριστές τοποθεσίες, παράλληλα με δραστηριότητες, υπό το πρίσμα της νυχτερινής διασκέδασης.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Simon Le Bon: "Είχα μεγάλο πρόβλημα άγχους αλλά ήθελα πολύ να είμαι ο frontman των Duran Duran"

Ο Simon Le Bon μιλάει στο "α" λίγο πριν την άφιξη των σπουδαίων Βρετανών στο Release Athens 2024 (18/7, Πλατεία Νερού).

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
15/06/2024

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες στο Φεστιβάλ Παπάγου

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Καλύτερες επιδόσεις της ΚΟΑ σε Ρίχαρντ Στράους απ’ ό,τι σε Μάλερ σε συναυλίες υπό Έσενμπαχ και Καρυτινό

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησαν δύο τακτικές συναυλίες που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με βασικά έργα του ρομαντικού ρεπερτορίου (Μάλερ και Ρίχαρντ Στράους) στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την άνοιξη.

"Changeover": Mια συναυλία με ήχους της ανατολικής Μεσογείου από το SNFCC Youth Council

Στη μουσική αυτή γιορτή συμμετέχουν οι Alejjos, οdy icons και Kobrah Habibi.

Anser: Ταρακούνησε την Τεχνόπολη με σύνθημά του "Ό,τι Αγαπάς Δεν Έχει Τέλος"

Με ποιοτικές συμμετοχές από τον Βέβηλο, τον Buzz, αλλά και από τους Μωζάικ του "Μουσικού Κουτιού", και με σταθερό συμπαραστάτη τον Eversor στα decks, ο ράπερ από τη Σπάρτη έδωσε "την καλύτερή του συναυλία", μπροστά σε ενθουσιώδες πλήθος ανάμεικτων ηλικιών, που δεν δίστασε να του τραγουδήσει ρυθμικά να βγάλει, επιτέλους, έναν καινούριο δίσκο.

Τι θα δούμε στο 2ο Margiora Backyard Festival στην Κύθνο

Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας φέτος το καλοκαίρι.

Τρεις σούπερ σταρ της κλασικής μουσικής στο Ηρώδειο

Οι τρεις κορυφαίοι σολίστες, Ιμάνιουελ Αξ, Λεωνίδας Καβάκος και Γιο-Γιο Μα θα βρεθούν μαζί στη σκηνή, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.