Tα Eden Parties υποδέχονται τους 2ManyDJs

Το πάρτυ στο Ωδείο Αθήνων συνεχίζεται με ένα ντουέτο – φαινόμενο, τους Βρετανούς Paranoid London και τον παραγωγό Duster Valentine.

2ManyDJs

Eden Parties υποδέχονται τους 2ManyDJs, τo ντουέτο – φαινόμενο, για ένα DJ set με beat και χορό την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών. Το πάρτι απογειώνεται από τους Βρετανούς Paranoid London και του παραγωγού Duster Valentine.

2manydjs

"If it gets a booty going, the Dewaele brothers have it in their record collection." Αυτή είναι ίσως η πιο ακριβής περιγραφή των ασώτων υιών της Γάνδης 2manydjs. Από τον Beethoven στον Bowie, από τους Nirvana στους Kernkraft 400 στους TC Matic και το metal των Sepultura που τσακίζει κόκκαλα, ένα σετ των 2manydjs είναι πάντα άκρως εκλεκτικό. 

Paranoid London

Sleazy, live, distorted acid house. Οι Paranoid London θα χρησιμοποιήσουν τα vintage synthesisers και τον εξοπλισμό τους για να μας ξεσηκώσουν με το διαβόητο και χαοτικό live show τους, το βράδυ της Κυριακής.

Οι Paranoid London γεννήθηκαν από την επιθυμία να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Χωρίς promo, χωρίς άλμπουμ, χωρίς downloads και καμία παρέκκλιση: αυτή είναι η πολιτική που ασκεί με θρησκευτική ευλάβεια το δίδυμο των Paranoid London. Το acid-house duo, στο οποίο βρίσκουμε επίσης ένα από τα μέλη των Warmduscher, καταφέρνει να σεβαστεί την ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει τις απαρχές της acid κουλτούρας - χωρίς να πέφτει σε νοσταλγία - και παραδίδει ωμούς ήχους.

Eden Parties

Duster Valentine

Γεννημένος στο Μάντσεστερ ο παραγωγός και DJ Duster Valentine συλλέγει δίσκους και γράφει μουσική για περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν από τους πρωτοπόρους του κύματος των disco και house edits στις αρχές του 2000 και έχει κυκλοφορήσει μουσική και DJ mixes σε σημαντικά labels του εξωτερικού όπως Trilogy Tapes και Rush Hour μεταξύ άλλων.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".