Piraeus Club Academy (Loulou is Present)

Είσ.: € 12. Προπ.: www.more.com

Διεύθυνση:

Tηλ:

Συναυλίες

Chris Zantioti

  • Soul-Funk-R&B

Neo-soul συνθέσεις, εθιστικές μπασογραμμές, hip hop attitude και jazz φινέτσα, όλα τυλιγμένα σε έναν ακραία μελετημένο ήχο. Laid back grooves, ευρηματικές αρμονίες και πέντε καλεσμένοι: Idra Kayne, MC Yinka, Anduze (Parov Stelar), Αλεξάνδρα Σιετή, Ερασμία Μαρκίδη. Ο Chris Zantioti είναι κιθαρίστας, συνθέτης, παραγωγός και μηχανικός ήχου ο οποίος διακρίνεται για την μουσικότητα και τον αυθεντικό του ήχο ενώ το χαρακτηριστικό του παικτικό στυλ καθιστά τη μουσική του άμεσα αναγνωρίσιμη. Μετά από 20 χρόνια ενεργότατης πορείας στο χώρο, η ανάγκη για μουσική αναζήτηση και καλλιτεχνική έκφραση, τον οδήγησαν στην δημιουργία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με original συνθέσεις και παραγωγή του ιδίου. Το "Fighting The Average" είναι μια αυτοβιογραφική, ειλικρινής αφήγηση της προσπάθειας του ανθρώπου να υπερνικήσει τις δυσκολίες, πολεμώντας τη μετριότητα των συνθηκών που μας κάνουν να παρεκκλίνουμε τόσο ψυχολογικά, όσο και πρακτικά από τους στόχους μας.

18/04 Πέμ. 8.30 μ.μ.

Solitary Sabred, Darklon & Dragon Skull

  • Metal

Τα τρία συγκροτήματα υπόσχονται πύρινα riff, απόκοσμες μελωδίες και διηγούνται ιστορίες για κόσμους τόσο μακρινούς μα και τόσο οικείους παράλληλα. Μια μεγάλη γιορτή του επικού heavy metal έρχεται και οι μυημένοι στο μυστικό του ατσαλιού γνωρίζουν πολύ καλά πως η συγκεκριμένη βραδιά δεν θα είναι απλά μια συναυλία αλλά μία τελετή εξαγνισμού μέσα από τη μουσική, μία εμπειρία από αυτές που σπανια εχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε.

20/04 Σάβ. 9 μ.μ.

Thrash Attack Fest

  • Metal

Mια κατανυκτική thrash ολονυχτία με τέσσερις μπάντες της αθηναϊκής underground thrash σκηνής, τους Sacrificial Death, Incineration A.D., Eternal και Deathopsy. Sacrificial Death: Μετά το live τους με Amken και Speedrush, οι Sacrificial Death έρχονται στο Piraeus Club Academy σαν headliners για να παρουσιάσουν παλιά και καινούργια κομμάτια και να κάνουν τον χαμό που συνηθίζουν με το χαοτικό Thrash/Death τους. Incineration A.D.: Με κύριο στοιχείο το Black Thrash σε στυλ Hellripper/Bathory/Destroyer 666 έχοντας ήδη πάρει μέρος σε underground φεστιβάλ όπως το Athens Extreme και το Storming the Gates vol III, έρχονται στο Piraeus με σκοπό να παρουσιάσουν ολόκληρο το EP τους 'Goatfuck Armageddon Blasphemy'. Eternal: Με το πρώτο τους single “No Escape” να έχει πάρει απίστευτη ανταπόκριση, η Thrash τετράδα έρχεται μετά από 2 σαρωτικές εμφανίσεις το 2024 να μας παρασύρει με την απαράμιλλη ενέργειά της. Deathopsy: Οι openers της βραδιάς, η πιο νεοσύστατη μπάντα από τις τέσσερεις, θα μας βάλουν από νωρίς στο πνεύμα της βραδιάς με τον μεστό death metal ήχο τους.

27/04 Σάβ. 7 μ.μ.