"Τα τραγούδια του W.A. Mozart" στο πλαίσιο του 3ου Αφιερώματος στο Ληντ

Η Χριστίνα Γιαννακοπούλου και η Μυρσίνη Μαργαρίτη μαζί με την Μαρία Παπαπετροπούλου παρουσιάζουν μία συναυλία με νεανικά λήντερ του συνθέτη.

'Τα τραγούδια του W.A. Mozart'

Στο πλαίσιο του 3ου Αφιερώματος στο Ληντ, η Χριστίνα Γιαννακοπούλου και Μυρσίνη Μαργαρίτη (τραγούδι) μαζί με την Μαρία Παπαπετροπούλου (πιάνο) παρουσιάζουν "Τα Τραγούδια του W.A. Mozart", μία συναυλία με νεανικά λήντερ του συνθέτη στις 9 Φεβρουαρίου, 8 μ.μ στο Ωδείο Αθηνών. Στη συναυλία συμπράττουν με συμμετέχοντες τραγουδιστές του 2ου Αφιερώματος στο Ληντ (2022).

Η Χριστίνα Γιαννακοπούλου έχει συνεργαστεί µε την Συµφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την ΚΟΑ, την Καµεράτα, την Ορχήστρα των Χρωµάτων, το Φεστιβάλ Αθηνών, καθώς και µε την Όπερα Δωµατίου Αθηνών. Διδάσκει µονωδία στο Δηµοτικό Ωδείο Καλαµάτας, στο Ωδείο "Athenaeum” και στο Ωδείο Kodaly. Από το 2011 έως το 2014 δίδαξε στο στούντιο Όπερας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η Μυρσίνη Μαργαρίτη είναι μια πολύπλευρη υψίφωνος με ένα ευρύ ρεπερτόριο που εκτείνεται από το μπαρόκ ως την σύγχρονη μουσική. Ο διεθνής τύπος έχει εκθειάσει την μουσικότητά της, την δεξιοτεχνία, την καθαρότητα του ήχου και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. Διδάσκει στο Ωδείο Αθηνών, στο Athens Conservatoire College of Music και στο Ωδείο Kodaly.

Η Μαρία Παπαπετροπούλου έχει ηχογραφήσει για την Ελληνική Ραδιοφωνία με το Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής του Θ. Αντωνίου και έχει εμφανιστεί στην Ελληνική Ραδιοφωνία και τηλεόραση. Διδάσκει πιάνο, συνοδεία πιάνου και μουσική δωματίου στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Εισιτήρια: 12-6€

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ladytron και The Haunted Youth θα πλαισιώσουν τη Siouxsie και τους Interpol

Το Release Athens και το SNF Nostos ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις σπουδαίες φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές.

20/03/2023

Ξαναγνωρίζοντας το σπουδαίο: Μια βουτιά στο "Revolver" των Beatles

Ένα νέο, πενταπλό box set δίνει την ευκαιρία να ψαχουλέψουμε σε βάθος τα τι και πώς πίσω από τον οριακό δίσκο του 1966, ο οποίος (εξακολουθεί να) έχει πολλά και σημαντικά να διδάξει στην αναιμική pop/rock εποχή μας.

Κανείς δεν ξέρει την ιρλανδική folk όπως οι Lankum

Μιλήσαμε με την κορυφαία στο είδος της μπάντα η οποία πέρασε από τη Villa Amalias προτού κατακτήσει τις σκηνές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η Margaret Barry είναι η φωνή της Ιρλανδίας

Ανατρέχουμε στη ζωή και το έργο μιας σπουδαίας ερμηνεύτριας η οποία ενσάρκωσε τη μουσική παράδοση του "πράσινου" νησιού.

Οι Μ83, Dub Inc και Groundation "ανοίγουν" τη δεύτερη μέρα του Release Athens X SNF Nostos

Οι Röyksopp και Tash Sultana θα είναι οι headliners των δύο stages.

Update | H trip hop κολεκτίβα των Chinese Man στο "Arch"

Θα ακολουθήσει after party με τον Kill Emil στα decks.