Η Σtella επιστρέφει στην Αθήνα μετά από καιρό

Την συναυλία ανοίγει ο Westerman που αγαπήθηκε από τον Perfume Genius για τη δυναμική αλλά συγχρόνως ήπια alt-pop του.

Σtella

Η Σtella θα εμφανιστεί στο ΠΛΥΦΑ το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στην πρώτη της, πολυαναμενόμενη συναυλία στην Αθήνα μετά την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού άλμπουμ της "Up and Away" και αφού θα έχει ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό της tour, που ξεκινάει στις 15 Ιανουαρίου, με στάσεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Το άλμπουμ "Up and Away" ηχογραφήθηκε μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας μαζί με τον Άγγλο παραγωγό Redinho και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 στην ιστορική αμερικανική εταιρεία Sub Pop! 

Διαβάστε Επίσης

Γνωστή για τις "κολλητικές" μελωδίες της, με μια συνεχή ανοδική πορεία, πλούσια από συνεργασίες, συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική, ακολουθώντας την πρώτη διεθνή κυκλοφορία της, με το "The Break" (2020) στην Καναδική Arbutus Records (TOPS, Sean Nicholas Savage, Grimes, κ.ά.), και με την πολλά υποσχόμενη στροφή στον ήχο της, η Σtella θεωρείται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ευρύτερη indie-pop διεθνή σκηνή.

Μαζί της θα εμφανιστούν οι μουσικοί: Βελισσάριος Πράσσας (μπάσο), Ηλίας Αρωνίδης (τύμπανα), Δημήτρης Φόκεν (κιθάρα), Αλίκη Λευθεριώτη (πλήκτρα), Χρήστος Σκόνδρας (μπουζούκι). Την συναυλία ανοίγει ο Westerman που αγαπήθηκε από τον Perfume Genius για τη δυναμική αλλά συγχρόνως ήπια alt-pop του.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΛΥΦΑ

Κορυτσάς 39

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα International Opera Awards για πρώτη φορά στη Λυρική

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει την τελετή για τη μεγάλη διεθνή γιορτή της όπερας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/10/2025

Moby: Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens 2026

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τo Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

Μουσική των καφενείων της Πόλης στο Ov Off Studio

Çağlar Fidan, Νίκος Παπαγεωργίου και Erhan Bayram μάς μεταφέρουν στην Οθωμανική Κωνσταντινούπολη με τη μουσική των σεμαΐ καφενείων και των kıraathane.

Ο Δημήτρης Μπάκουλης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Δύο φθινοπωρινές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, ρυθμό και τις αγαπημένες του μελωδίες.

Τα τραγούδια και οι ταινίες χωρίς τα οποία ο Σαββόπουλος δεν θα ήταν ο ίδιος

Λίγοι Έλληνες δημιουργοί κατάφεραν να συνδέσουν τόσο αρμονικά τη μουσική, τη σκέψη και τον κινηματογράφο όσο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.