Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Jerome Kaluta και οι Decho γιορτάζουν στο  City Link

Μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων μας καλεί να συνδυάσουμε βόλτες, ψώνια και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις στη στοά Σπυρομήλιου.

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Jerome Kaluta και οι Decho

Μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων μας καλεί να συνδυάσουμε  βόλτες, ψώνια και μοναδικές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου, στο City Link, στη στολισμένη στοά Σπυρομήλιου. Ο Jerome Kaluta και η Νίνα Μαζάνη έρχονται με funk διάθεση και ένα πλούσιο μουσικό χορευτικό πρόγραμμα (17/12) από τις 2 ως τις 4.20 μ.μ., ενώ, κατά την διάρκεια της μέρας (1-5 μ.μ.) το Christmas Stretching Goblins, ένα show ξυλοπόδαρων αναλαμβάνει τη διασκέδαση των μικρών φίλων του.

Την Κυριακή, ο Αντώνης Λουδάρος με την Σαλίνα Γαβαλά στήνουν μια μεγάλη μουσική γιορτή με τραγούδια από  το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο (3-5.20 μ.μ.). Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Decho για να μας παρασύρουν σε ένα δίωρο πάρτι, με ξένες και ελληνικές διασκευές, αλλά και με δικά τους τραγούδια (5.30-7.30 μ.μ.). Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι καταπληκτικοί performers "Christmas Muppet Show", που θα βρίσκονται στο City Link μέχρι το απόγευμα (1-5 μ.μ.).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Aκύρωση των παραστάσεων "Φάλσταφ" και "Στρέλλας" λόγω συμμετοχής εργαζομένων της ΕΛΣ στη 48ωρη απεργία

Τα Ταμεία της ΕΛΣ θα ενημερώσουν τηλεφωνικά τους κατόχους των εισιτηρίων.

01/02/2023

Σταύρος Λάντσιας: "Ο Ennio Morricone ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα, με αξιοθαύμαστη εργατικότητα"

Καθώς ο καταξιωμένος δημιουργός ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Ιταλό συνθέτη (Σάββατο 4 & Κυριακή 5/2, Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός"), του ζητήσαμε να ξεδιπλώσει τη σχέση που διατηρεί με τις μουσικές του.

Η ΚΟΑ γιορτάζει150 χρόνια από τη γέννηση του Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τον Μιχαήλ Πλετνιόφ

H KOA τιμά τον Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τον πιανίστα και αρχιμουσικό Μιχαήλ Πλετνιόφ και ο Λουκάς Καρυτινός ηγείται της ερμηνείας του συμφωνικού ποιήματος του Στράους, "Η ζωή ενός ήρωα".

Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο "Πέρα από τη θάλασσα"

Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες, λόγω της 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ξεκινάει η προπώληση για τις παραγωγές Απριλίου – Ιουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

H προπώληση των παραγωγών της ΕΛΣ, που θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" και στην Εναλλακτική Σκηνή στο ΚΠΙΣΝ, ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου.

2023 Ελευσίς: 10 μουσικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε

Η συζήτηση που άναψε η επικείμενη συναυλία των Στέρεο Νόβα φανέρωσε την ξεχωριστή θέση της μουσικής στο εντυπωσιακό πρόγραμμα με το οποίο θα εορταστεί η ανακήρυξη της ιστορικής πόλης σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Διπλό ραντεβού με τη νέα all-star μπάντα του Frank Gambale

Το νέο super group θα παρουσιάσει στην σκηνή του "Αθηνά Live" μερικά από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια του Gambale και νέες συνθέσεις.