Τρεις ξεχωριστές μουσικές βραδιές στο Jazzet Music Hall

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες και μουσικοί της τζαζ σκηνής.

Human Touch

Το Jazzét Café, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει το ακουστικό  ντουέτο Reeds n’ Bridge όπου το ακορντεόν (Δημήτρης Κούστας) συναντά το κοντραμπάσο (Λουκάς Γιαννακίτσας) μέσα από το απρόοπτο και τον αυτοσχεδιασμό. Το ντουέτο θα μας ταξιδέψει με τις επιλεγμένες μουσικές του, στις πόλεις του κόσμου:  Μπουένος Άιρες, Αθήνα, Τύνιδα, Μαδρίτη, Ουμπούντ,  Παρίσι.  Οι λεωφόροι,  τα σταυροδρόμια, τα στέκια, οι χρόνοι, οι ρυθμοί, οι μουσικές.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, το Jazzét Music Hall, φιλοξενεί τους Treep Inn, με τους Τάσο Παρασκευαδάκη στην κιθάρα, Θοδωρή Μποτίνη στο μπάσο και Γιάννη Δημουλά στα ντραμς. Σε ένα ιδανικό φεστιβάλ, θα συμμετείχαν οι Tribal Tech αυτοσχεδιάζοντας με τους Niacin, ενώ ο Oz Noy τα λέει με τον Mike Stern, περιμένοντας τους Porcupine Tree να ανέβουν στη σκηνή, που τώρα τζαμάρουν οι Snarky Puppy παρέα με τους Vulfpeck...! Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ αυτό θα μπορούσε να διεξαχθεί στα βουνά της Πίνδου, στα παράλια της Μικράς Ασίας ή ακόμα και με φόντο τη Μαύρη Θάλασσα. Όλα αυτά συμβαίνουν στο κεφάλι τους, και περνώντας στο σώμα τους, γίνονται νότες και παύσεις, εκφάνσεις τριών διαφορετικών μουσικών που μέσα από αδιάκοπες αναζητήσεις (Treeping) βρίσκουν ένα κοινό τόπο μουσικής συνάντησης (Inn) και γίνονται ένα. 

Το πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, με ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή γκρουπ της ελληνικής τζαζ σκηνής, τους Human TouchDavid Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας.    

Ένα από τα κορυφαία και μακροβιότερα groups το οποίο μετά από 25 χρόνια συνεχίζει δυναμικά να γοητεύει και να συνεπαίρνει το ακροατήριο του. 
Σαξόφωνα, μπάσα, πλήκτρα, ντραμς, φλάουτο, κρουστά, φλογέρες, φωνές, σώματα και μελόντικα, μεταμορφώνονται από μουσικά όργανα σε πολυμορφικές προσωπικότητες που εξιστορούν ατμόσφαιρες μεταξύ γης και ονείρου. Με δύο λέξεις, Human Touch. 

Info: Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ. | Συνδρομή 6 € για τους Reeds n’ Bridge | Συνδρομή: 8 € για τους Treep Inn και Human Touch | Κρατήσεις στο 210 5815626  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.