Ο Ίαν Στρατής ξεσηκώνει το Half Note

Λίγο πριν την έναρξη της σειράς εμφανίσεων του στο «Half Note Jazz Club», ο τραγουδιστής μοιράζεται μαζί μας τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή στη σκηνή.

Ο Ίαν Στρατής ξεσηκώνει το Half Note

Παρέα με την μπάντα του υπόσχεται ένα pop-rock live party απ’ τα παλιά, τηρώντας όμως τους υγειονομικούς κανόνες. Δύο χρόνια και κάτι απουσίας, και μετά τo μιούζικαλ "Φτηνά Τσιγάρα" στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Παγκρατίου, "Half Note Jazz Club" για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις από την Παρασκευή 25 έως τη Δευτέρα 28 Μαρτίου. Ανάμεσα σε αγαπημένα του τραγούδια και διασκευές-έκπληξη, θα ακούσουμε τα δύο προσωπικά singles του "A Drop of You" και "Amazing".

Ο ταλαντούχος περφόρμερ και τραγουδοποιός έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στα μιούζικαλ "Eβίτα", "Hair" και "Grease", ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η ταινία "Army Baby" στην οποία πρωταγωνιστεί. Για τη μιούζικαλ μεταφορά της ταινίας του Χαραλαμπίδη λέει "Σχεδόν σε όλες τις παραστάσεις  θυμάμαι τον εαυτό μου να χασκογελάει είτε πάνω στη σκηνή είτε στα παρασκήνια".

Η επιστροφή στις ζωντανές εμφανίσεις βρίσκει τον  Ίαν εκστασιασμένο· "Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα ανέβω σε ένα κομμάτι ξύλο και θα παίζω τραγούδια για τον κόσμο και θα περνάμε και πάλι τέλεια χορεύοντας και τραγουδώντας". Τα μελλοντικά του σχέδια μπορεί να μην περιλαμβάνουν κάποια δισκογραφική κυκλοφορία άμεσα αλλά όπως μας λέει "Δυστυχώς κάποιοι παράγοντες δεν πήγαν καλά γιατί είχα στο μυαλό μου να βγάλω τραγούδια για το κοινό (το επόμενο διάστημα). Προσωπικά θέλω και άλλα live να βαρεθούν να με βλέπουν!".

Περισσότερες πληροφορίες

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.