Αποχαιρετάμε τη χρονιά μελωδικά στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας"

Μια μοναδική συναυλία για κάθε μέρα, από τις 29 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του έτους 2021, το Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας" υποδέχεται το κοινό πιο λαμπερό, πιο γιορτινό από ποτέ, για να αποχαιρετήσουν μαζί τη χρονιά που φεύγει, με τρεις εκδηλώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των μουσικών προτιμήσεων, από την ελληνική μουσική στη τζαζ, το σουίνγκ, την κλασική φόρμα και τους χριστουγεννιάτικους ύμνους.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, η Φωτεινή Βελεσιώτου συμπράττει με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων, και με τον μοναδικό, ξεχωριστό της τρόπο προσκαλεί το κοινό σε μια μουσική περιπλάνηση με συναίσθημα και δυνατές ερμηνείες, σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία καθώς επίσης και σε συνθέσεις των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Χατζιδάκι και Θεοδωράκη. Μαζί της η Ανατολή Μαργιόλα.

Big Band Δήμου Αθηναίων


Στην παράσταση "Swinging Christmas with Ella and Frank", την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, η Big Band του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το κοινό της πόλης σε μια συναυλία αφιερωμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μαζί της στη σκηνή ανεβαίνουν οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Σταύρος Ρωμανός και Τζένη Καπαδάη. Η μουσική της χρυσής εποχής της τζαζ, με τραγούδια που έγιναν θρυλικά στάνταρντς από τους Frank Sinatra και Ella Fitzgerald, αλλά και έργα μεγάλων ενορχηστρωτών για την ίδια την ορχήστρα, θα σκορπίσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές μας, και θα ζεστάνουν τις φετινές γιορτές με κέφι, ρυθμό και πανέμορφες μελωδίες. 

Χορωδία Δήμου Αθηναίων

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Χορωδία Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό της πόλης σε μια σπάνια, εορταστική συναυλία με τραγούδια και ύμνους από όλον τον κόσμο, σε συνθέσεις και επεξεργασίες για χορωδία των Benjamin Britten, John Rutter, Bod Chilcott, Adolphe Adam, Ralph Vaughan Williams, Jester Hairston, Franz Gruber, Μιχάλη Αδάμη.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.