Οδηγός Μουσικής

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο «Ολύμπια»

Σπουδαίοι καλλιτέχνες συμπράττουν στη συναυλία «Αιώνιο Φως».

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο «Ολύμπια»

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει σε συνεργασία με τέσσερις σημαντικούς τραγουδιστές του πενταγράμμου, τη Νένα Βενετσάνου, τον Κώστα Μακεδόνα, τη Μαρία Σουλτάτου και το Δώρο Δημοσθένους, συναυλία-αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 8.30μ.μ. στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», το μουσικό σύνολο θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, αντλώντας συνθέσεις από την δεξαμενή έργου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, σε μουσική διεύθυνση και ενορχηστρώσεις του Άγγελου Ηλία.

Περισσότερες πληροφορίες

«Μίκης Θεοδωράκης... Αιώνιο Φως»

  • Ελληνική

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων τιμά μια εμβληματική μορφή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Συμμετέχουν οι Νένα Βενετσάνου, Κώστας Μακεδόνας, Μαρία Σουλτάτου και Δώρος Δημοσθένους.

Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ακαδημίας 59-61, κέντρο
  • Βινιέτες Μουσικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.