Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater

Ξεκινούν με τον Στέφανο Κορκολή οι συναυλίες στο καινούριο καλοκαιρινό θέατρο του Φαλήρου, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater

Το Faliro Summer Theater, το νέο καλοκαιρινό θέατρο δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του Τάε Κβο Ντο, άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 10 Ιουλίου με την απόλυτη θεατρική επιτυχία «Ιστορία χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Τάσο Νούσια, την Μπέτυ Λιβανού και την Μαρία Παπαφωτίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η παράσταση «Ρένα» με την Υρώ Μανέ ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Ιουλίου το ταξίδι της στο νέο αυτό ανοιχτό θέατρο του Φαλήρου.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 1

Σειρά τώρα έχει η μουσική, που ξεκινάει συναυλιακά την Δευτέρα 19 Ιουλίου με τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη. Ο συνθέτης και βιρτουόζος πιανίστας, μαζί με την ονειρική φωνή της Σοφίας και το πάθος των ανθρώπων της μουσικής του παρέας, έχει να μας διηγηθεί τις δικές του «Μουσικές ιστορίες», με πλήθος από δικά του τραγούδια και κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία, αλλά και συνθέσεις άλλων που τον έχουν επηρεάσει τα μάλα.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 2

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνει η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η τραγουδίστρια που δίνει ένα νέο, ανανεωμένο χρώμα στο κλασικό μας λαϊκό τραγούδι αλλά και μια ιδιαίτερη σφραγίδα σε σύγχρονες επιτυχίες, γράφει πλέον την δική της ξεχωριστή ιστορία στο μουσικό μας γίγνεσθαι. Μαζί της τραγουδάει και ο εξαίρετος Βασίλης Προδρόμου.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 3

Την Τρίτη 3 Αυγούστου σμίγουν εδώ ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, που τους συνδέει η αγάπη τους για την κιθάρα και, συνεπώς, δομούν μαζί ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από την αντίστοιχη ευαισθησία, με βάση τα τραγούδια και τις συνθέσεις τους αλλά και κομμάτια άλλων που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική των δύο κιθαρωδών – που μας θυμίζουν έτσι την ωραία παλιά ραδιοφωνική εκπομπή «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα – εκτός ίσως από δύο»!

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 4

H Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στις 4 Αυγούστου και μας μας χαρίζει μια συναυλία με θεματικό άξονα που μοιάζει με ρήση: «Από το Εγώ στο Εμείς»! Και που μεταφράζεται σε ένα σύνολο τραγουδιών με τόλμη και γοητεία, με καλαίσθητη ατμόσφαιρα και θετική ενέργεια, με δυνατά σημεία αναφοράς που ενοποιούνται σε μια πραγματική γιορτή συναισθημάτων.

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater - εικόνα 5

Τιμές εισιτηρίων
A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Pan Pan στον Λυκαβηττό για "να κάνουμε φιγούρες στον αέρα"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

02/05/2024

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.