Ο Κωστής Μαραβέγιας σε δωρεάν live streaming στο «Νιάρχο»

Στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ο δημοφιλής τραγουδιστής έρχεται σε μία αισιόδοξη συναυλία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε δωρεάν live streaming στο «Νιάρχο»

Στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται σε μία αισιόδοξη συναυλία – ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να μπούμε δυναμικά στη νέα χρόνια, μετά από τις απρόσμενες δυσκολίες που έφερε το 2020. Η συναυλία θα μεταδοθεί δωρεάν, μέσα από την ιστοσελίδα του «Νιάρχος», το κανάλι του στο YouTube και την ιστοσελίδα του στο facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου (8.30μ.μ.), χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, γεμίζοντας όμως την αίθουσα με ζεστασιά και θετική ενέργεια. Μαζί του, η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Μαρίνα Σπανού καθώς και οι συνεργάτες του Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα) και Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) θα στήσουν μία εξωστρεφή, ανεβαστική μουσική γιορτή, με κλασικά κομμάτια από την πορεία του αλλά και επιλεγμένες διασκευές από τις περασμένες δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.