Μια ακόμα παράσταση προστίθεται για την «Υπνοβάτιδα»!

Η εναρκτήρια παραγωγή της φετινής σεζόν της Λυρικής ενθουσίασε το κοινό και λόγω πολύ υψηλής ζήτησης προστίθεται μια ακόμα παράσταση της «Υπνοβάτιδας».

Μια ακόμα παράσταση προστίθεται για την «Υπνοβάτιδα»!

Λόγω της πολύ υψηλής ζήτησης για εισιτήρια, και με δεδομένο ότι αυτά έχουν σχεδόν εξαντληθεί για τις άλλες παραστάσεις, προστίθεται μια ακόμα παράσταση το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Μια ακόμα παράσταση προστίθεται για την «Υπνοβάτιδα»! - εικόνα 1
Φωτο: Α. Σιμόπουλος

Την Παρασκευή 11/10 σε μια κατάμεστη αίθουσα – την Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ – έγινε η έναρξη της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου με την πρεμιέρα της όπερας του Βιντσέντζο Μπελλίνι, «Η υπνοβάτις», σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν και σκηνοθεσία Μάρκο Αρτούρο Μαρέλλι.

Με ερμηνείες υψηλού επιπέδου και ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ που αποδόθηκε από τους Χριστίνα Πουλίτση, Γιάννη Χριστόπουλο, Τάσο Αποστόλου, Μαριλένα Στριφτόμπολα, Άννα Αγάθωνος, Γιώργο Ματθαιακάκη και Θανάση Ευαγγέλου, η όπερα του Μπελίνι συνεχίζει την πορεία της. Όμως, επειδή τα εισιτήρια για τις περισσότερες από τις οκτώ παραστάσεις της «Υπνοβάτιδας» έχουν ήδη εξαντληθεί, προστίθεται μία ακόμα παράσταση το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019. Η προπώληση για την επιπλέον παράσταση ανοίγει την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.