Jazz-Up your Schweppes nights!

Jazz νότες και αυθεντικές μουσικές στιγμές, σε πέντε μοναδικές βραδιές με γεύση και χαρακτήρα… Schweppes!

Jazz-Up your Schweppes nights!

Ήχοι τζαζ και swinging μουσικές, hot ατμόσφαιρες μέσα από φανκ και λάτιν διόδους σε συνδυασμό με τον αυθεντικό χαρακτήρα της γεύσης του Schweppes.

Jazz-Up your Schweppes nights! - εικόνα 1

Η Key Royale jazz band χρωματίζει μοναδικά τις νύχτες μας με μουσική σε επιλεγμένες γωνιές της Αθήνας, δίνοντάς τους ξεχωριστές μουσικές γεύσεις που ταιριάζουν με πλήθος από cocktails και mocktails.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου από το 48 Urban Garden και συνεχίζεται την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο Bar Tessera, στο Artisanal την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στο Ark την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και, τέλος, στο Tiki Bar Athens την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Και στις πέντε αυτές περιπτώσεις, το Schweppes μας καλεί να ανακαλύψουμε τον «ήχο» που κρύβει μέσα του σε συνδυασμό με τις επιμέρους μουσικές της Key Royale.

Διευθύνσεις και ώρες έναρξης των events:

48 Urban Garden: Αρματολών & Κλεφτών 48, Αθήνα - Ώρα έναρξης στις 21.30
Bar tesera: Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα - Ώρα έναρξης στις 21.30
Artisanal: Ζηρίνη 2, Κηφισιά- Ώρα έναρξης στις 21.30
Ark: Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα- Ώρα έναρξης στις 21.30
Tiki Bar Athens: Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη Αθήνα- Ώρα έναρξης στις 21.30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.