Special συναντήσεις στο «Half Note Jazz Club»

Σημαντικά πρόσωπα του τραγουδιού και της μουσικής μας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για καλλιτεχνικές συναντήσεις στο ιστορικό jazz club της πόλης.

Special συναντήσεις στο «Half Note Jazz Club»

Γιώργης Χριστοδούλου

Με τον «Αττίκ στο Παρίσι» και τις άλλες ιστορίες του, φτιάχνει μια κατάσταση, που με ευαισθησία και καλό γούστο φέρνει στο σήμερα μιαν άφθαρτη τραγουδοποιία του χθες. Τις πρώτες δύο από τις τρεις βραδιές (9-11/3) θα έχει για συντροφιά του την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τη Μελίνα Τανάγρη αντιστοίχως.

String Demons

Special συναντήσεις στο «Half Note Jazz Club» - εικόνα 1

Δύο αδέρφια που παίζουν βιολί και τσέλο, η Λυδία και ο Κωνσταντίνος, με ωραίους δίσκους κι εκρηκτικά live σμίγουν κλασική και rock, παραδοσιακή και jazz, λαϊκή και pop με το μοναδικό δικό τους τρόπο. Μαζί τους ο πατέρας τους και κλασικός κιθαρίστας Βαγγέλης Μπουντούνης (8/3) αλλά και η Αρετή Κετιμέ (15/3).

Ηρώ

Special συναντήσεις στο «Half Note Jazz Club» - εικόνα 2

Δίνει τον ορισμό της αγάπης μέσα από την παράσταση «I’m a fool to want you». Ο έρωτας, ως αίσθημα, είναι το κλειδί για τις μουσικές της αναζητήσεις, τις οποίες μοιράζεται εδώ με δύο ξεχωριστές καλλιτέχνιδες/ερμηνεύτριες, τη Μαρία Παπαγεωργίου (14/3) και τη Γιώτα Νέγκα (21/3). Σε συνεργασία με την Όλγα Λασκαράτου.

Περισσότερες πληροφορίες

String Demons

  • Μουσική παράσταση

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη (τσέλο και βιολί αντιστοίχως) σε εκρηκτικά μουσικά ταξίδια. Μαζί τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

String Demons

  • Ιδιαιτερότητες

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη (τσέλο και βιολί αντιστοίχως) σε εκρηκτικά, χωρίς όρια, μουσικά ταξίδια. Μαζί τους o Ρένος Χαραλαμπίδης.

Γιώργης Χριστοδούλου

  • Ελληνική

«Ο Αττίκ στο Παρίσι... και άλλες ιστορίες», με τα άγνωστα τραγούδια του καλλιτέχνη αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του. Καλεσμένες του η Ανδριάνα Μπάμπαλη (Παρ.) και η Μελίνα Τανάγρη (Σάβ.)

Hρώ

  • Μουσική παράσταση

“I’m a fool to want you”. Ο ορισμός της αγάπης μέσα από μια μουσική παράσταση. Μαζί με την Όλγα Λασκάρατου και guest την Λένα Παπαληγούρα

Hρώ

  • Μουσική παράσταση

«I’m a fool to want you»: ο ορισμός της αγάπης μέσα από μια μουσική παράσταση. Μαζί με την Όλγα Λασκαράτου και guest τη Μαρία Παπαγεωργίου

Hρώ

  • Μουσική παράσταση

«I’m a fool to want you»: ο ορισμός της αγάπης μέσα από μια μουσική παράσταση. Μαζί με την Όλγα Λασκαράτου και guest τη Γιώτα Νέγκα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.